Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátnőm SOHA sem ellenke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm SOHA sem ellenkezett, amikor szexelni akartam, akkor lényegében ő is kívánja sokszor?

Figyelt kérdés
Sosem hangoztatja, hogy most akarja csinálni. Maximum 2x írta, mikor már 4-5 napja nem láttuk egymást, hogy hiányzik neki, de ő sosem kezdeményez. Szerintem a 4 hónapos kapcsolat alatt 1 kezemen megszámolnám, hogy hányszor kezdeményezett. Sosem ellenkezik, menstruáció közben is benne van a dologban, sőt, egyáltalán nem zavarja. Néha kötekszik velem, hogy béna voltam, de, akkor elutasítana, nem akarná folyamatos jelleggel, néha napi többször is. Miért jó ez neki? Miért nem hangoztatja sosem, hogy akarja, néha csípkelődik is, hogy b4lf4sz voltam, közben mindig benne van a dologban?
2017. dec. 16. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Èn se szoktam kezdemènyezni a baratomnàl mivel mi nők tovàbb birjuk szex nèlkül de ha a baràtom kanos ès elkezd.fogdosni akkor persze hogy felizgat engem is igy benne vagyok hiàba előtte nemm volt kedvem
2017. dec. 16. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem minden nő szeret kezdeményezni.

Sokan vannak, akik azt várják, hogy csomagold ki, tedd a magadévá.

2017. dec. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!