Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett/Idős hölgyek! Több kérdés! Mi az igazság?
Én magam 19/f vagyok. Mindig is szerettem volna kipróbálni az élményt egy érettebb 40-50 év közötti nővel.
A kérdéseim: Ti milyen rendszerességgel maszturbáltok? (Férj mellett, illetve anélkül)
Ti is vágytok fiatalabb szexpartnerekre, mint (mondjuk én) rátok?
A szexuális segédeszközök részt vesznek nálatok?
Milyen gyakran csináljátok?
Nem tudom hogy mi van ezekkel a nőkkel hogy kussolnak, pedig a 40-50 közöttiek nagyon is hogy aktívak. Dugnak análba, szájba és élvezik nem finnyásak.
42f
- Ritkán maszturbálok, a szexet részesitem elönyben, úgyhogy kb.2-3 hetente egy.
-Igen,izgatnak a fiatal pasik, most is 25 éves pasim van.
-Segédeszköz max.maszturbáláskor,de ahhoz is ritkán.
-Gyakran, ha van megfelelö partner mint most is,akkor naponta is meg.
# Nem,ettől függetlenül még nem vagyok szexmániás véglény, nem mehet orr-szájba fűvel-fával, igényesen megválogatom a kapcsolataimat/partnereimet,nem vágyom rá és nem is hagyom, hogy targyként használjanak , fogalmazhatnék úgy is, hogy "finnyás " vagyok.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!