Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok nektek gumival, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek gumival, vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Szitu a következő:

Párom nem akar tablettát szedni (sosem akart), de rendszeresen csak beleül a csupasz farkamba, vagy bedugatja velem, mert arra vágyik... De amikor mondom, hogy akkor szedjen valamit, akkor elutasítja...

Tudom, felelőtlenség, stb...nem ezek a kommentek érdekelnének, köszönöm! :)

25 évesek vagyunk.

2017. dec. 14. 08:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hááát, én nagyon sok éve kiszállásos módszerrel védekezem. De én már benne vagyok a korbab, ha becsúszna a baba, az sem lenne gond. Nem egy tuti módszer, elismerem, de eddig sikerült.
2017. dec. 15. 09:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem védekezünk , lassan 6 éve vagyunk együtt.

Legelején óvszert használtunk, majd 1x beadattam injekciós fog gátlót ( senki ne tegye ) így nagyon kevés esélye van h természetes úton teherbe essek. Kb 5 éve nem védekezünk semmilyen formába, hozzá teszem ha becsúszna a gyerek sem lenne nagy gond.

Azelőtt akármikor éltem előtte nemi életet másokkal csakis kizárólag óvszert használtunk, de hozzáteszem imádom h nem védekezünk. Sokkal jobb így a szex a párommal.

Viszont nem csak a barátnődnek kell védekezni,ha ennyire parázol nem igaz h nem tudod megmondani h vagy gumi v gyógyszer v bármilyen más fog gátló utána lehet szex.

Hozzá teszem, szexeltünk már megszakítással, jó volt jó volt,de így h belém élvez nekem jobb meg neki is.

Egyikünk sem szereti az óvszert, fog gátló meg tönkretett így többet soha nem szedném

2017. dec. 15. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!