Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elsőre hamar elmegyek. Második...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőre hamar elmegyek. Másodikra meg sokáig bírom?

Figyelt kérdés
Miért lehet ez? Első körbe kb 5 lökés után elmegyek, a második körben pedig 1 óráig is bírnám. Viszont nagyon gáz, hogy azeslő ilyen rövid.Hogyan javíthatnék rajta? Számít az, hogy nem rég kezdtük? 20f

2017. dec. 14. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki azt, hogy ha tudod h aznap csináljátok akkor maszturbálj otthon előtte. Sokkal tovább fogod bírni az elsőt így.
2017. dec. 14. 00:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Most például így volt. Kb delutan 3kor csinaltam, de este 10 körül megint hamar elmentem...:/
2017. dec. 14. 00:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Előtte ne 1x, többször (2x, 3x) maszturbálj otthon.
2017. dec. 14. 00:45
 4/9 anonim ***** válasza:

A maszturbálás jó ötlet, de amúgy van értle?

Úgy értem, hogy zavarja ez a csajodat?

Ha az én pasim lennél, akkor szimplán az előjáték része lenne pl az orális szex orgazmussal,aztán utánna foglalkozhatnánk velem, amíg nem megy a következő menet.

De pl nekem azzal se lenne gondom, ha belekezdenénk, aztán folytatnád ujjal, majd megint rendesen..

Ez csak akkor probléma, ha a csajodat ezek az opciók zavarják, ha nem, akkor téged se zavarjon sztem..

2017. dec. 14. 01:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Ott a pont, #4-es.

A lány inkább büszke arra, hogy ennyire izgat, illetve hogy fel tud izgatni másodszorra is. Az orgazmus ami fontos, nem az, ahogyan eléritek, tehát ne hagyd cserben elsőre sem.

2017. dec. 14. 05:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Picit megnyugodtam, viszont ez idővel változni fog, igaz? Tehát ha mondjuk egy körre van csak energiám, ha már késő van.
2017. dec. 14. 07:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Kezd egyből a másodikkal!!
2017. dec. 14. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Még jó,hogy a 2.menetet tovább bírod.hiszen azelőtt "ürültél ki".

Ne fél nappal szex előtt verd ki,hanem mondjuk 1-2 órával.

2017. dec. 14. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
nem te vagy az egyetlen. Mi előjátéknak fogtuk fel az első menetet, orál és petting, majd a tényleges szex már nekem a második menet volt.
2017. dec. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!