Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak annak a pasim biszex?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 16:09
1/2 anonim válasza:
Az én fiúm is biszex, de konkrét jelei nem voltak igazán. Nála férfiasabb férfit még nem is ismertem sohasem, külsőre, viselkedésre, érted. Amennyit nála el lehet mondani: hogy sose néz meg más nőket, fiúkra hamarabb mondja meg ha helyes, vagy jól öltözöttnek, ápoltnak találja.
De nálunk úgy derült ki, hogy mi bízunk egymásban, és mindent megbeszélünk. Inkább segítettem neki hogy elfogadja hogy biszex, ő egy kicsit még távol állt a ténytől...
2/2 anonim válasza:
Biszex pasi meg ilyet sem hallottam 😁😁😁😁
Hetero-lany a fiút és a fiú a lányt kedveli
Biszex- lány a fiút is és a lányt is kedveli
Leszbisz-lany a lányt kedveli
Meleg-fiú a fiút kedveli
Transzi-fiú aki a lányt is es a fiút is kedveli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!