Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik mozi WC-jében lehet normálisan szexelni Budapesten?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ítélkezzetek,barátnőmmel valami újat szeretnénk kipróbálni.Melyik mozi WC-je a legtágasabb?Köszönjük.2017. dec. 11. 22:14
1/17 anonim válasza:
Hát nem járok annyira sokszor moziba
2/17 anonim válasza:
Ez egy generációkon átívelő és az emberiséget meghatározó kérdés, de vajon megtudjuk a választ rá valaha is vagy csak bolyongunk a semmibe nyitott szemmel, de mégis vakon?
3/17 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem,de választ nem adtatok:D
2017. dec. 11. 22:24
4/17 anonim válasza:
Nem itélünk el.
A ti dolgotok hogy szerettek húgy és fekália szagban szerelmeskedni.
5/17 anonim válasza:
Nem!
Nincs jogotok ehhez!
Minden szart elítélnek az emberek ami pedig 4 fal között történik, de ez a szar magamuzogatást bezzeg nem...
A MOZI WC-BE GYEREKEK IS MENNEK
6/17 anonim válasza:
Miért akartok ott szexelni? De komolyan, nemrég voltam nőgyásznál pont egy olyan bacifertőzéssel, amit jó eséllyel ilyen nyilvános vécében kaphattam el a legnagyobb óvatosság ellenére. A szagokról, hangokról nem is beszélve.
7/17 anonim válasza:
Semelyikben, mert nem arra alakítják ki, amire ti elképzelitek. Teljesen más célokat szolgálnak.
8/17 anonim válasza:
A corvinban mi rendszeresen ott csináljuk könnyű beslisszolni akar a nőibe akár a férfibe lenn nagyobb a mozgás fenn kisebb. Camera sincs, az Alleban egyszer kiküldtek minket :-)
9/17 anonim válasza:
Azért kifizettek két mozijegyet, hogy aztán szexeljetek 10 percet a wc-ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!