Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eszakas kalandom volt eszaka belem elvezet a csavo veletlen mi a teendo ienkor? Mivel mosam ki? szuz voltam meg
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 07:43
1/19 anonim válasza:
Az nem kimosható már. Sok szerencsét.
Hogy én miért nem találok ilyen lányt? 😀
2/19 anonim válasza:
1-es ilyen hülyét , minek kellene az neked?
Szombat esti kis bulika volt mi kérdező? :D Amúgy full kamu a kérdés.
3/19 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés 1-es :) sajna még én se találtam.
4/19 anonim válasza:
Ha igaz, akkor 72 órán belül az esemény utáni.
Ha segítség kell, írj!
5/19 Ramone válasza:
Ilyen velem is volt csak nem szűz lánnyal ott is rosz helyre ment és lett véve esemény utáni tabletta és probléma megoldva mondjuk biztonság kedvéért nem is tartom vele a kapcsolatot azóta sem
6/19 Whitewolf19 válasza:
A bucidba nem volt elég a virsli.. majonéz is kellett. A legszomorúbb, hogy nem tűnsz valami túl intelligensnek.. szegény gyerek bánná meg a fogantatását.. hogy anyuci szétrakta az első kerítéslécnek, ami az útjába került.
Esemény utáni tabletta.. mert nincs esemény utáni szivacs, sem tusfürdő... azt már "moshatod" ..
7/19 anonim válasza:
A csávo? Na, megint fizethejük a fölös adót...
8/19 anonim válasza:
Elég ribis a sztori, már bocs. Esemény utáni tabletta kell, mert amilyen" szerencséd" van, akár még gyerek is lehet belőle.
9/19 anonim válasza:
Mindenképp kell eseményutáni! Hívd fel a nőgyógyászod.
10/19 anonim válasza:
Menj el meg ma a nőgyógyászati ugyeletre, esemenyutaniert. Kórházban felirjak. Egy hónap mulva pedig egy nemi betegsegszures sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!