Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jönnek be nektek a rendőrök, tűzoltók, katonák, buszsofőrök?
rendőrök: nem jön be, mert buták és primitívek
tűzoltók: még sosem láttma, nem is tudom, milyen egyenruhájuk van
katonák: tetszett, de amióta dolgoztam együtt velük, hát broáf
buszsofőrök: azok aztán baromira szexisek a bokalengetős nadrágjukban meg a rövid szürke zokniban :D és amúgy is igen kevés a jó pasi köztük, a többség csúnya és/vagy öreg
Kedves kérdező, lehet én élek más univerzumba, de én hozzám még mindig nem jött olyan lány, akinek ez bejönne, én kerestem ugyan, de mindig elutasítottak, (( köztük egy tűzoltó lány is )), mondom ezt neked tűzoltóként xD Amúgy imádom, amikor az ilyen Hollywood-i hülyeségekben izomerős, kockás hasú, kigyúrt emberekként mutatják be a rendőröket, katonákat, és tűzoltókat, de a valóság ezzel szemben az, hogy ennek maximum a töredéke lehet igaz. A valódi kinézetű emberek akik ezen munkákat végzik egyszerű hétköznapi emberek, vékony, vagy kicsit teltebb, bajszos, szakállas, szemüveges emberekről beszélek. Persze számít azért, mennyire erős vagy, meg milyen állóképességű, de az, hogy a lányoknak pont az egyenruha látványa az amire felizgulnak, hát... Ha egy teljes felszerelésben lévő tűzoltót látnak, aki koromfekete, füstös szagú, légzőkészülékben van, sűrített levegőjű palackkal a hátán, hát nem tudom vajon akkor is felizgulnának e a lányok az egyenruhára :D Legalábbis szerintem.
25/F
Én meg szexi buszsofőrrel nem találkoztam 😅😅
Viszont a többi felsorolt….hmmm…..na közülük már láttam pár szexi pasit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!