Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amitől rálehet unni egy nőre szexuálisan?
...a fentieken kívül még arra is rá lehet unni, hogy ha a férfi folyton egy melónak érzi a szexet (hogy a nőt csúcsra juttassa) és emiatt nem tudja igazán elengedni magát.
Okés értem én, hogy nem minden nőnek van csak úgy orgazmusa, de a tanulási hajlandóság hiánya azért eléggé elkedvetlenítő tud lenni.
Kérdező egy a lényeg
A melyik csaj nem engedi seggbe vagy nem akar 3-asozni
Cuckoldoznin,Nem engedi a szájba élvezést. Nem nyeli le. az már UNALMAS a legtöbb pasinak.
De itt már azért is megy a nyafi ha az asszony nem akarja az Anált de amúgy minden pöpec . De hogy vegye rá...
Persze ha asszonyka akarna olyat amit a Pasi nem akar akkor vérig vannak sértve hogy fúj már Ök nem homik meg stb
De azért egy Nő tartsa az összes lyukát meg vágjon jó pofit .
Kedves Pasik Én mindig azt mondom. CSAK olyat csináljatok meg Párotokkal amit
1 MINDKETTEN élveztek.
2 TI is megcsinálnátok (pl engednétek a felcsatist meg nyelnétek a spermátokat)
Ha a Vagyak közül EGYIKET SE vállalnátok be Fordított esetben Ha a Párotok szeretné akkor NE csináljátok.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!