Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nevezik azt, amikor a csaj húgát és anyját is meghúztam?
Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 23:41
11/24 Estienne válasza:
Az apjuk miért maradt ki? Úgy lenne teljes a kör 😅
(Vagy ha rájön, ő fog téged?) 😬😮
13/24 anonim válasza:
Lehet ilyen. Erről ez jut eszembe.
Egy fickó kimegy a sétányra hogy szerezzen egy nőt.
Oda megy hozzá egy 50 körüli NŐ.
A fickónak szemmel láthatóan nem tetszik.
Mire a nő azt kérdezi tőle hogy mit szólnál szép fiú egy anya-lánya szexhez. Ez már megtetszik neki.
El is mennek a nő lakására.
A nő az ajtóba be szól jó hangosan.
Nézd mama mit hoztam.
14/24 anonim válasza:
Egy normális családban ez eléggé ellépzelhetetlen. Főleg, ha a csajoddal hosszú távra képzeltétek a kapcsolatotokat.
Ha mégis megtörtént, mesélj még, hátha én is elhiszem.
15/24 anonim válasza:
Morális tartás nélküli hímrib.@ncnak?
17/24 anonim válasza:
Családi történet, vagy Családban marad! :D
18/24 anonim válasza:
Mennyi idősek voltak, és tudtak a dologról a másikkal?
19/24 anonim válasza:
Szánalmas. Gondolom a putriban egy légétben lakik mindenki így nem volt nehéz dolgod gazsi.
20/24 anonim válasza:
ha igaz, akkor valószínűleg a cigányputriban történt az eset, amit hányingernek neveznék
ha nem igaz, akkor csak egy pattanásos vérpistike a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!