Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legkisebb és a legnagyobb pénisz amit valaha láttatok?
Ez egy "szolgaltato" lanyok angliai forum oldala (angolul).
At lehet bongeszni.
A lanyok szerint az atlag es nekik atlagosan "elfogadhato" meret 13 es 16 cm kozott van. Van aki 16-17 felett egyszeruen nem vallal aktust, mert kellemetlen, es faj.
De van koztuk akinek bejon a "nagyobb", de ok egyertelmuen egy kisebbseg - a beirasokbol itelve.
Thaifoldi szolgaltato lanyok utaljak az europai ferfiakat mert "tul nagyok". Szolgaltatast persze nyujtanak a penz miatt, de gyakran faj nekik. A japan es kinai kuncsftokat meret miatt - mert kisebbek - jobban kedvelik. Ezt egy tobb evet ott elo szingli ferfi meselte, aki e jellegu szolgaltatast heti tobb alkalommal vett igenybe - amig nem lett egy allando - de az is penzrol szolt, amivel tisztaban volt... (penze volt persze).
Legkisebb 19 (exemé)
Legnagyobb 23 (pasimé <3)
Nem aktív részvétellel láttam, hanem swingerben és szaunákban, de a legkisebb az tényleg parányi volt, talán akkora mint az ujjam.
Viszont láttam már hatalmas vastagot, olyan vastagot mint párom csuklója és hosszú mint az alkarja.
Nem méregettem, nekem 18cm körül van, eddig még nem volt panasz rá.
Ff40
#29 hová jársz swingerbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!