Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő, aki 110%-ig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki 110%-ig heteronak vallja magat? 20L

Figyelt kérdés

Nok eseteben szerintem ritka az, aki teljes meggyozodessel, a legilluminaltabb allapotaban is azt az allaspontot foglalja,hogy ő bizony eg masik novel soha,semmilyen korulmenyek kozott,dehogyis,fuj...

A legtobb no minimum fantazialgat rola neha,vagy volt idoszaka mikor ezt tette, esetleg bizonyos szintre (legtobbszor reszegen ugyebar) el is jutott fizikalisan is, netalantan erzelmileg.

Vagy ha meg valaki 100%-ig heteronak is vallja magat, ha egy szep no magahoz rantja pl. egy jo buli hevében, szinte soha nem loki el magatol (persze kell az a minimalis optimalis korulmeny, ne tessek szelsosegekre gondolni), legfeljebb eloszor fura neki,meg fellelheto nemi ellenkezes, hamar atadja magat a pillanatnak.

Jomagam pl. egy reszeg ,,hetero" pultos lanyt kulonosebb erofeszites nelkul siman csokra birtam, anelkul,hogy fizikalisan barmit tettem volna, elertem, hogy mé o hajoljon oda onszantabol hozzam. Persze hozza tett a pia,de na,ertitek.

Van itt olyan no aki a biztosabbnal is biztosabb benne,hogy o soha, undorodik, kizart dolog, meg se fordult es fordulna benne soha?!?

Puszta kivancsisag!

Annak okan is teszem fel a kerdest,mivel ha nincs bennem hat liter pia, kb. meg szoba se merek allni mas nokkel (marmint szandekkal) , mert rettegek, hogy elfintorodnak es vissza kivannak az anyamba. Ordogi kor, mert ha meg mertekkel iszok, olyan szinten tor ram a ,,most azonnal no kell vagy belehalok" szindroma,hogy a borombol ki tudnek ugrani... De probalkozni akkor meg nem merek. A baj ott kezdodik,hogy mikor mar eljutok en es a veralkohol szintem arra a pontra, hogy csinalom, akkor szemermetlenul es otroma modon, mivel mar a vilagomat sem tudom. Ezekbol vagy kis dolog lesz,mert egy helyben allni nem tudok,nem hogy mast,vagy egyszeruen nem is emlekszek ra. Meg mindig nem jutottam el a lenyeghez: erositest(vagy ellenkezoleg) szeretnek afelol,hogy jol teszem-e,hogy nem probalkozok soha kulturalt modon,mert olyankor egyszeruen nincs merszem...

2017. dec. 6. 20:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Hát nem tudom, régebben undorodtam a témától, azóta meg biszex vagyok :D

És nem szoktam inni, anélkül szeretem a puncit :D

2017. dec. 6. 20:59
 2/19 A kérdező kommentje:

*vagy ezzel csak egy csomo eselyt szalasztok el.

A borzalmas fogalmazas es helyesiras oka a mobil...

2017. dec. 6. 20:59
 3/19 A kérdező kommentje:
En is szeretem jozanon is termeszetesen, csak olyankor a gyavabbnal is gyavabb vagyok. Meg hat a hetero nok sokszor roaazul ertelmezik a dolgokat, azt hiszik feltekenysegbol, vagy tiszteletlensegbol merem oket vegig pl. es csak szugeralom oket, holott a fejemben mar minden pozban megvoltak. :D
2017. dec. 6. 21:01
 4/19 anonim ***** válasza:
40%
Jó kérdés, szerintem minden nőben van némi kíváncsiság.
2017. dec. 6. 21:05
 5/19 A kérdező kommentje:
Az ilyen helyzeteket neheziti,hogy nagykn kevesen tudnak a beallitottsagomrol, es kulsore sem latszik rajtam semmi,no meg persze mindig is pasiaim voltak csak,jelenleg is (ne tessek megbotrankozni senkinek, tud minden kalandomrol nokkel,megbeszeltuk, megengedi, hogy megjobban megnyugtassam nehabyotokat, csoknal meg nem mentem tovabb).
2017. dec. 6. 21:05
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Én olyasmit olvastam egyszer, h azok a lányok, akik nagyon anyásak voltak, azok hajlamosabbak jobban közel engedni más lányokat magukhoz, vagy ők maguk közelebb kerülni hozzájuk.

Férfiként feltűnt nekem is, hogy a lányok sokszor jóval közvetlenebbek egymással, mint a férfiak. A férfiak ritkán ölelgetik egymást vagy jóval ritkábban érnek egymáshoz. A lányoknál ez meg szinte természetes.

Esetleg olyan lányoknál, ahol az apa volt a dominánsabb a nevelésében, talán kevésbé van jelen ez, de sok mindentől függhet.

2017. dec. 6. 21:06
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem fogja senki sem elhinni de alapjaraton eleg jo helyesiro voltam mindig is. Nekem is faj olvasni de kerem szepen a lenyegre fokuszaljunk.

A kedves hetero holgyek reflektalasara volnek kivancsi!

2017. dec. 6. 21:07
 8/19 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy van benne valami. Nekem felig pasi agyam van, tulzottan anyas sosem voltam, jomagam nem szeretem a lanyok tulzott bizalmaskodo megnyilvanulasait (kiveve ha tetszik az illeto). Engem inkabb taszit, magam sem ertem, mire fol ez a sok oleles,puszi, stb ... Nekem sosem esik jol,meg az sem,ha kicasit kozelebb jonnek hozzam a kelletenel,nem hogy teljessn ,,belem masszanak". No de lenyegtelen,csak elmeseltem,de en nem vagyok mervado , eleg kulonc vagyok sok teruleten sok szempontbol.
2017. dec. 6. 21:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben hetero vagyok.
2017. dec. 6. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Soha még csak nem is fantáziáltam róla, mióta eszemet tudom rajongok férfi zenészekért, színészekért, újonnan ismerősökért is. Nők felé ritkán érzek még enyhe baráti szeretet is, nemhogy...

Szóval igen, jelen egy 110% hetero.

2017. dec. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!