Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal fiúk számotokra vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiúk számotokra vonzó tud lenni egy csinos arcú vékony 40-es nő?

Figyelt kérdés

Fiatal alatt 20-25 éves korosztályt értem, de a normálisabb fiúk közül. Nem kérek ajánlatokat már van jelöltem :) De még sosem kerültem ilyen helyzetbe, hogy fiatalabb srácok után vágyakozzak, de van valaki akire nem tudok nem odafigyelni. Valószínű kölcsönös, csak nem tudom mennyire komoly a dolog. Úgygondolom eléggé jó formában vagyok, persze nem olyan mint 20 évesen a testem :) Elképzelhető, hogy tetszhet ez így is egy ilyen fiatal sportos fiúnak?

(Tényleg nem kérek ajánlatokat :))

2017. dec. 6. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amíg jól néz ki, nem számít a kora, az csak egy szám. 23/f
2017. dec. 7. 02:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon vonzó egy csinos arcú, vékony 40es no. Szerintem az a legjobb. Érett, tudja mit akar. Es a lekony helyes arcu nok a legjobbak. Valljuk be. Nem nagyon hinném, hogy van olyan fiatal srác, aki ne akarna téged. Egy álom nő vagy.

Viszont azzal azért légy tisztában, hogy egy szinte biztos hogy mukodni fog, de csak testi kapcsolat gyanánt. Csak azért írom, mert nem tudom, hogy csak a sexrol szol, vagy ossze szeretnél vele jonni. De hogy kívánni fog, az nagyon tuti.

Szinte sírok, hogy tényleg nem kérsz ajánlatot. Pedig 26 vagyok :D

Viszont nagyon jo látni, hogy vannak még normális nok a világban. És hogy még 40esek is, az meg végképp.

2017. dec. 7. 08:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen persze, főleg ha foglalkozik magával, de mondjuk akkor esetenként akár 8-10 évet le is tud tagadni. Mindenképpen vonzó tud lenni egy 40-es nő.
2017. dec. 8. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!