Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok engednétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok engednétek?

Figyelt kérdés

Azt szeretném amikor párommal vagyunk (szed gyògyszert) akkor lábfejére mennék el és visszs raknám ès sex közbe lenyalnàm vagy le nyalatnà vagy amikor bele megyek el akkor ugàna egyből nyalni....vagy amikor a szàjàba akkor csok.De a làbfejes vonzana igazàn.

Nagyon morbid?Megenegednètek valamelyiket?Hogyan hozam fel?Vagy csak csinàljam?

2017. dec. 6. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
🤮🤮
2017. dec. 6. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem morbid, én simán engedném. Azért vázold neki, de ha mondjuk rávered a hasára és lenyalod akkor azon már nem nagyon lepődne meg szerintem.
2017. dec. 6. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Figyelj, nem kell másoknak megfelelni. Ha a csajod vevő erre, akkor próbáld ki. Lehet élvezni fogod. Amit a szoba négy fala közt csináltok, az meg úgyis csak rátok tartozik. Nyílván Csámpás Rozi 42 éves budapesti elhízott, igénytelen panelvarjú, akit életében egyszer sem dugtak meg normálisan az ilyen kérdéstől álló helyben szörnyethal és a nem létező isteneket is leátkozza az égből. Nem kell mindenki véleményére adni. Szerintem beszéld meg a csajoddal és csináljátok.
2017. dec. 6. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene, szerintem neki is kellemes meglepetés lesz. Rikaság az ilyen famtáziadús férfi.
2017. dec. 6. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez még nem gàz.

De azt megnézném hogy hogy rakod vissza a puhuló farkad mikor már kihúztad azért hogy a lábamra élvezz

2017. dec. 6. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Vesszőt használj már
2017. dec. 6. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebbe mi fantáziadús hogy a saját spermáját akarja lenyalni a párja lábáról? Ennyire ne legyetek már aberráltak..... vagy akkor írja ki biszex kategóriába de ez akkor se normális. Beteg világ ez.... sokmindent kipróbálok de ettől azért férfiként felfordult a gyomrom 🤯
2017. dec. 6. 17:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) ma meg probalom :) a lekonyulos valaszadonak:haaat akkor en szerencses vagyok de nekem nem lankad ossze (vagybis nem egybol de folytatni tudom es akkor mehet tovabb,persze ha kihuzom par perc es osszebb megy :))
2017. dec. 6. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez fantáziadús, akkor én a Római pápa vagyok.😂
2017. dec. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!