Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok azt mennyire tartjátok gáznak ha a párotok nem iszonyodik a menszeszetektől pisitektől?
Figyelt kérdés
Netalán tán még izgatja is?2017. dec. 5. 00:26
1/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna. (Van párom, nem kérek privátot)
2/7 anonim válasza:
Hát ha nem iszonyodik tőle az oké, de ha izgatná, betegesnek tartanám és valószínűleg nem működne köztünk a dolog mert biztos más undormányos perverziója is van.
3/7 anonim válasza:
Az a helyzet h a paromnak amikor megvan sokkal jobban kivanja a szexet es ez miatt en is jobban kivanom :) ennyi a magyarazat.. nem arra gerjedek h verzik hanem arra h o gerjed ram olyankor😂 szoval mensi alatt is 100% a ...😀
4/7 anonim válasza:
Nem gáz ha nem iszonyodik vki a menszesztől, a pisi meg azoknak pl izgató lehet akik imádják a női ejakulációt hisz ugyanúgy néz ki. Ha nem akarja hogy lepisiljem vagy nem akar kinyalni mikor megvan abszolút nem zavarna. 21/L
5/7 anonim válasza:
Mind a kettő normális testi funkció, miért kéne iszonyodnia tőle? Ha gerjed rá, talán még az is elmegy, de az már baj, ha kizárólag ez izgatja. Olyan férfivel nem szívesen kezdenék.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy nem undorodik. O is pisil, ugyan azt látja, hallja. A mensis sexet meg van aki bevállalja, van aki nem. En is csináltam már olyankor, mert tényleg tény, hogy olyankor a nok jobban kivánják, ezt csak igazolni tudom. Bár nem a leghigénikusabb és tisztább dolog, de a vége felé gyengébb vérzéssel nagy izgalom hatására néha bevállalja az ember. Inkább ugy mondanám, hogy jobban kivánjuk a nonket, mint amennyire undorodunk a vértol (már aki bevállalja).
27F
7/7 Sunshinedoll válasza:
Az, hogy valaki nem undorodik ezektől, szerintem alap dolog. Akik ettől undorodnak, azok hisztis p-csácskák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!