Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság, átlagban miért erősebbek a lányok fizikailag?
Ha jól értem úgy gondolod, hogy egy mai (mondjuk) 10 éves lány erősebb (fizikailag) mint a korábbi generációk vele egykorú lány tagjai? Ez egy érdekes kérdés. Szerintem nem egyértelmű.
Egyik részről van egy csomó lány, aki már 10 éves kora körül jóval többet és tudatosabban sportol, mint 20-30 évvel korábban tették a hasonló korúak. Ők valószínűleg erősebbek, mozgékonyabbak, gyorsabbak lehetnek, mint mondjuk a saját anyjuk volt az ő korukban.
Másik részről viszont sokan csak nyűgnek tekintik az iskolai tesiórákat és főleg, ha szerencsés alkatúak, akkor nem akarnak sportolni, max. néha lemennek egyet futni. Szerintem ők viszont gyengébbek fizikai erőnlétben és állóképességben is.
Ha viszont felnőtt nőkre gondolsz, akkor szerintem nem erősebbek, mint a korábbiak. Bár sokan sportolgatnak, ami tök jó dolog, mert egészséges meg jó alakot ad, de pl. a nagyszüleink generációjában jóval több fizikai munkát kellett végezni egy átlagos nőnek, mint ma. Így inkább azt mondanám, hogy a mai nők sportosabban néznek ki, viszont nem erősebbek.
Nem igazán értelmezhető a kérdés, kicsit kifejtenéd?
- mire alapozod az állításodat?
- kinél tartod erősebbnek a mai lányokat?
- melyik korosztályról van szó?
Ezek hiányában elég nehéz válaszolni, mivel nem tudjuk, hogy mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!