Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket izgat, vagy jó érzés, ha szex közben nagyon fent van nektek a pénisz?
Figyelt kérdés
Tudom, van akinek fàj, de én találkoztam olyannal is, aki imádta.2017. dec. 4. 17:27
11/18 anonim válasza:
Kiváncsi rá mit mond a többi nő. Mondjuk elsőre is megértettük hogy volt aki imádta. Mi nem. És a nők 90%-a nem élvezi. Aki igen, attól elnézést kérek, biztos mazochista.
12/18 anonim válasza:
Átlag fáj minden nőnek, de van aki szereti a fájdalmat. Ahogy egy tökönrúgás is fáj általában a férfiaknak, de van köztük is olyan, aki imádja a herekínzást.
13/18 anonim válasza:
Ez nem törvényszerű, hogy valakinek ez rossz, vagy jó. Ezért kell tisztázni az aktuális partnerrel.
14/18 anonim válasza:
Engem izgat. Lehet velem van a baj, de szeretem a minimális fájdalmat szex közben. Az anál is bejön.
15/18 A kérdező kommentje:
Van aki képes a normális válaszra! Köszi :-)
2017. dec. 4. 20:12
16/18 anonim válasza:
Most ezt anatomia szigorlattal irom orvosibol hogy minden nonek elerjuk a mehszajat szex kozben. Nehanynak ujjazas kozben is ki lehet tapintani, mert akkora a huvely. Van fogalmatok arrol hohy hany centis atlagosan a nok huvelye? Nincs am tul nagy kulonbseg.
Konkreran egy atlagos meretu peniszt felig beteve mar sanszos hogy eleritek a mehszajat, onnantol kezdve a csuszaserzest csak az adja hogy a huvely nyulik es osszemegy.
Csak ugye sok ember azt hiszi hogy a huvely az egy egyszeru henger es ennyi. De nem. kb 8 cm becsuszik onnantol meg toljuk befele.
17/18 anonim válasza:
# 15
Úgy érted, hogy kizárólag az a válasz normális, amit te hallani szeretnél, a többi őszinte válasz nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!