Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stricinek számítanék e, ha kiadnék ingyen egy lakásos prosti lánynak egy lakást?
Jellemző, hogy pont annak akarod kiadni ingyen, akinek a leginkább lenne miből fizetnie.
Nincs rád szorulva, van hol laknia, meg tudja oldani, van is miből neki.
A kerítés büncselekmeny a prostitució maga nem, legalabbis én ezt találtam.
Ez kimerítené a kerítés fogalmát akkor is ha nem is kérek semmit?
(Azért neki adnám ki, mert távoli rokon, de magamhoz meg nem hívnám lakni és állitólag csak 250 körül keres)
Btk. 201. § Prostitúció elősegítése
201. § (1) Aki
a) mást prostitúcióra rábír,
b) épületet vagy egyéb helyet prostitúció céljára másnak a rendelkezésére bocsát,
c) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy prostitúciójához segítséget nyújt,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
#8. Mégis miért lenne olyan egyértelmű?
Mivel maga a prostitució nem illegális, gondoltam csak az a büntetendő ha valaki anyagi, vagy más haszonért futtat lányokat.
Ha ingyen adsz egy lakást egy szimpatizánsodnak és nem kérsz érte semmit, az szerintem nem futtatás, stb kategória.
És en nem arra a célra adnám neki a lakást, hogy ott tevékenykedjen, hanem arra hogy ott éljen. A tetteit pedig nem befolyásolhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!