Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bent tartott házi állat előtt szexeltél, hogy az ott járkált? Akár nektek van otthon, akár voltál olyannal akinek volt? Mi legyen?
Figyelt kérdés
A neten eddig ritkán láttam homemade videókban, de most egy nőnek van egy kutyája otthon és amikor szexelünk, ott járkál. Mondta a csaj, hogy ne zavarjon, mert nem jön közel (és tényleg 1-2 méternél sosem jön közelebb), meg amúgy aranyos kutya és szeretem az állatokat, de először nagyon fura, szokatlan, zavaró volt. Most már kicsit kezdem megszokni. Ott járkál össze-vissza, mintha mi sem történne, de azért lassan múlik a "sokk".2017. dec. 1. 14:07
1/10 anonim válasza:
Hát.. Imádom az állatokat, a sajátjaim pedig a mindeneim... De én nem lennék rá képes, hogy egy légtérben legyünk szex közben. Az olyan bizarr.
2/10 anonim válasza:
Én nem tudnék úgy szexelni hogy közben ott járkál egy állat. N
3/10 anonim válasza:
Hú ne is mond. Nekünk is van egy kutyánk és szex közben mindig mászkál. Nagyon idegesítő ahogy kopog a körme a padlón
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavar....állat,nem ember,fel se fogja,hogy mi van,épp a saját dolgával van elfoglalva.Persze megértem,hogy van,akinek zavaró.Valószínűleg én azért vagyok lazább,mert megszoktam, gyeerkkoromtól,hogy állandóan van állat a közelemben..
6/10 anonim válasza:
én próbáltam de képtelen voltam rá. Elképesztően zavaró volt....
8/10 anonim válasza:
Nekünk is van benti (is) kutyánk, már 13 éves múlt. Eleinte nagyon zavart, olyan szinten, hogy fel sem állt. Most már mintha nem is lenne ott. Általában alszik olyankor. 😊
9/10 anonim válasza:
volt ilyen, macskánk volt, még kölyök volt akkor, aztán jött ovlna játszani, úgyhogy kizártuk a szobából
10/10 anonim válasza:
Az akváriumban a halak nem szoktak zavarni, de anno, mikor először észrevettem, hogy a papagáj nyújtogatja a nyakát, és érdeklődve figyel, azóta letakarom a kalickát amikor "akció" van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!