Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy kapcsolatban tudom hogy a nő csak a pénzemért szeret?
Mert PAPUCS dolog.
Elfogy a lovéd le lép
Miért fogyna el?
De amúgy kicsit félreérthetően fogalmaztam.
Én arra gondolok, hogy a pasi szereti a nőt, a nő max. barátként és szexuálisan sem vonzódik kifejezetten a férfihoz (de azért nem isntaszítja) és NYÍLTAN megállapodást kötnek egy ilyen támogatás szerű kapcsolatban.
Amúgy megnbocsájtanám, ha elhagyna ha elfogyna a pénzem, ha az elején (főleg) a pénz motiválta erre a kapcsolatra, mert ez így szerintem korrekt.
Meg azt is, ha közben beleszeret másba... Ez esetben szomorú lennék magam miatt, de a boldogságának örülnék.
De én azt sem értem, hogy akit szeretünk azért aki, mégis miért várunk el tőle dolgokat?
Szerintem tudatalatt a legtöbben magukért vágnak bele egy kapcsolatba és magukat szeretik a másikon keresztül...
Míg a barátságoknál sokkal elterjedtebb a 100%-os önzetlenség.
Ez kapcsolat vagy mi is ez pontosan?
Hagyd a lányt ha nem szeret. Te szeretheted de távolról.
Ha ráébredne hogy igazából szeret az más lenne.
Keress másik lányt fogad el ha nem akar semmi egyebet és tűnj el.
F31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!