Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi okozhatja azt, ha nem tudtok elélvezni?
Tegnap lefeküdtem egy férfival, ami bár jó volt, ő nem tudott elélvezni. Előtte munkahelyi bulin voltunk, ott elég jól befeleseztünk illetve valamikor reggel 5-6 óra körül estünk be a lakására, így a fáradtság és az alkohol tuti közrejátszott.
Én izgultam is, szerintem ő is, mert sok ideje kerülgetjük egymást már. Az egész munkahely drukkolt, hogy történjen már valami... :)
Viszont most kicsit rosszul érzem magam. Az előző kapcsolataim során sose volt még ilyen, sőt, mindig dícsértek hogy mennyire odaadó és ügyes vagyok. (imádom kényeztetni a partnerem)
Láttam rajta hogy ő is élvezte, végig felállt neki és tényleg jó volt az egész aktus, de egyszerűen nem tudott elélvezni.
Én utálok puhatolózni, megkérdeztem mi volt a baj, azt mondta reggel is kiverte és elég rég volt már nővel. ( :D )
Ez valóban okozhatja?
"munkahelyi bulin"
te is a munkahelyeden kavarasz??!
Alkohol vágyat nővel, de libidót csökkent.
Stressz is okozhat ilyet, a fáradtság is stressz faktor.
Egymás után is lassabban, vagy nem megy el néhány pasi.
Érrendszeri probléma is lehet, ha gyakran előfordul.
Bizonyos kor után ez már csak így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!