Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtalálni a G pontomat?
Figyelt kérdés
És tudtok olyan pózokat mondani ami könnyebben orgazmushoz vezet.
Előre is köszönöm.
Egy lány:))
2017. nov. 30. 19:26
2/10 anonim válasza:
Ha megtaláltad köss rá masnit nehogy újra elveszítsd
4/10 anonim válasza:
Lol csak azért kattintottam rá kérdésre, mert biztos voltam, hogy a 3 válaszból legalább 2 személyesen segítene megtalálni xD
Így találjam el a lottó 5öst ....
5/10 anonim válasza:
Ujjal, pár centire a hüvelynyílástól fölfelé, a hasfal eleje felé keresd. Lehet, sokáig kell izgatnod, hogy megduzzadjon.
A lovaglás általában bejön a többségnek.
6/10 A kérdező kommentje:
Az utolsonak koszonom az ertelmes valaszat:)
2017. nov. 30. 20:40
7/10 anonim válasza:
Egy ilyen kérdés nem érdemel normális válaszokat.
8/10 A kérdező kommentje:
Miért is kedves utolsó?
2017. nov. 30. 23:29
9/10 anonim válasza:
Nem. Én saját névvel szoktam válaszolni.
Én is a hüvely has felőli részének izgatását javasolnám. Mivel önmagadnak kicsit kitekert kézzel tudod, ezért javasolnék valamilyen célezlözt, vagy a párod ujját, aki szemből, vagy máshogy sokkal könnyebben hozzáfér a puncidhoz! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!