Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha ilyen történne? (Lent)
Igazad van, kérdező, ne hallgass az itt magukat dicsőítő kamaszfiúkra. A pasi dugni akar, akár beismeri ezt (magának), akár nem.
Mindazonáltal a kérdés kétféle megítélés alá eshet. Aki szereti tutujgatni a bránert, vagy van talonban olyan partnere, akihez mehet, ha nem sikerül az aznapi vadászat, akkor ezt gondolja:
Ez nő tud gondolkodni, tehát meg kéne tartani, mert jó partner, jó társ válhat belőle hosszútávon.
Ha viszont nem szereti kicsapni a brét, és senki sincs a láthatáron, aki könnyít a kínján, akkor ezt gondolja:
Ez nő tud gondolkodni, tehát nem tudtam elvenni az eszét. Vagy frigid tehát, vagy én nem vagyok alkalmas partner neki. Egyik sem jó ómen a folytatáshoz.
Tehát, noha a férfi egyszerű, mint a faék, (ne fortyanjatok fel, fiúk, ezt nem rosszból mondom, de a nők bonyolult lelkivilágához képest mi valóban jóval egyszerűbbek vagyunk) hidd el, nem könnyű a kedvünkre tenni. :-))
Én már nagyon rég nem randiztam, de kb így gondolkodom:
Nekem, mint férfinak a dolgom, hogy az adott hölgyet meghódítsam. Természetesen benne van a pakliban, hogy sikerül még aznap este, az is, hogy a második-harmadik találkán, meg az is, hogy soha. Amennyiben úgy látnám, hogy a lány értelmes, és megvan vele a közös összhang, akkor simán elfogadnám, hogy nem akar azonnal hancúrozni. Viszont ha a második-harmadik alkalommal is elhajtana, akkor arra gondolnék, hogy ez a lány bizony nem akar engem, mert nem sikerült megbolondítanom.
Hozzávetőlegesen 30 lánnyal kerültem szexuális kapcsolatba életem során, de egy dolgot nagyon jól megtanultam. Az a lány, akinek VALÓBAN bejövök, az egy héten belül lefektethető... Nem találkoztam soha olyan lánnyal, aki élt-halt értem és mégis hetekig-hónapokig visszautasított. A feleségemet is még aznap ágyba vittem, ahogy összejöttem vele. Most voltunk 11 éve együtt. ;)
Azt mondják, Jani, hogy a leghosszabb vándorút is az első lépéssel kezdődik. Tehát tulajdonképpen minden párkapcsolat egyéjszakásnak indul. :-))
A mai napig úgy tartom, hogy a férfi csak az első ejakuláció után tudja tisztán látni a nőt, csak akkor tudja eldönteni, akar-e folytatást, vagy köszöni szépen, de ennyi elég volt. Nagyon nem mindegy azonban, hogy az első ejakuláció mikor következik be! Ha rögtön az első napon, kevés esély van rá, hogy a pasi kiismeri annyira a nőt, hogy az erényeit fel tudja sorakoztatni. Ezek hiányában pedig hajlamos elhamarkodottan dobni a csajt, és másnál próbálni szerencsét. Ha (csúnya kifejezéssel élve) húzva van kicsit az agya, ha rá van kényszerítve, hogy megismerje a csajt, nagyobb eséllyel lesz az első szex után mg egy, aztán még egy, aztán ásó-kapa-nagyharang...
Hiba lenne ezt törvényszerűségként kezelni, kérdező. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyobb eséllyel fog ez bekövetkezni.
Helyesen akkor jársz el, ha akkor fekszel le a fiúval, amikor már nem bírsz magaddal. Ha el tudja venni az eszedet annyira, hogy nincs semmi bizonytalanság, nincs kérdés, csak az őrült vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!