Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha ilyen történne? (Lent)

Figyelt kérdés
Szóval mondjuk hogy elmentek randizni első randira egy bombanővel. Nagyon tetszik nektek, nagyon kanosak lesztek a randi végére és nagyon le akartok vele feküdni. Megkérdezitek, azt mondja a nő, hogy ő is nagyon kíván benneteket, de nem akar lefeküdni veletek, mert nem akarja, hogy lerib.ancozzátok. És rendes lány nem szexel első randin. Mit szólnátok?

2017. nov. 28. 13:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan barátnőm akivel az első randin szeretkeztünk, és sokáig együtt is voltunk. Jobb ha az elején kiderül össze illünk-e?
2017. nov. 29. 06:41
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, kérdező, ne hallgass az itt magukat dicsőítő kamaszfiúkra. A pasi dugni akar, akár beismeri ezt (magának), akár nem.

Mindazonáltal a kérdés kétféle megítélés alá eshet. Aki szereti tutujgatni a bránert, vagy van talonban olyan partnere, akihez mehet, ha nem sikerül az aznapi vadászat, akkor ezt gondolja:

Ez nő tud gondolkodni, tehát meg kéne tartani, mert jó partner, jó társ válhat belőle hosszútávon.

Ha viszont nem szereti kicsapni a brét, és senki sincs a láthatáron, aki könnyít a kínján, akkor ezt gondolja:

Ez nő tud gondolkodni, tehát nem tudtam elvenni az eszét. Vagy frigid tehát, vagy én nem vagyok alkalmas partner neki. Egyik sem jó ómen a folytatáshoz.

Tehát, noha a férfi egyszerű, mint a faék, (ne fortyanjatok fel, fiúk, ezt nem rosszból mondom, de a nők bonyolult lelkivilágához képest mi valóban jóval egyszerűbbek vagyunk) hidd el, nem könnyű a kedvünkre tenni. :-))

2017. nov. 29. 12:12
 23/31 János Gilján ***** válasza:
100%

Én már nagyon rég nem randiztam, de kb így gondolkodom:

Nekem, mint férfinak a dolgom, hogy az adott hölgyet meghódítsam. Természetesen benne van a pakliban, hogy sikerül még aznap este, az is, hogy a második-harmadik találkán, meg az is, hogy soha. Amennyiben úgy látnám, hogy a lány értelmes, és megvan vele a közös összhang, akkor simán elfogadnám, hogy nem akar azonnal hancúrozni. Viszont ha a második-harmadik alkalommal is elhajtana, akkor arra gondolnék, hogy ez a lány bizony nem akar engem, mert nem sikerült megbolondítanom.

Hozzávetőlegesen 30 lánnyal kerültem szexuális kapcsolatba életem során, de egy dolgot nagyon jól megtanultam. Az a lány, akinek VALÓBAN bejövök, az egy héten belül lefektethető... Nem találkoztam soha olyan lánnyal, aki élt-halt értem és mégis hetekig-hónapokig visszautasított. A feleségemet is még aznap ágyba vittem, ahogy összejöttem vele. Most voltunk 11 éve együtt. ;)

2017. nov. 29. 12:26
 24/31 A kérdező kommentje:
23: és nem tartottad kőnnyűvérűnek ezért?
2017. nov. 29. 13:51
 25/31 János Gilján ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, hogy akkor nem feleséget kerestem, csak meg akartam út dugni. Ő pedig szintén csak le akart velem feküdni. Egyéjszakás kalandnak indultunk, csak olyan jól sikerült, hogy kicsit hosszúra nyúlt a folytatás! :D
2017. nov. 29. 13:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, Jani, hogy a leghosszabb vándorút is az első lépéssel kezdődik. Tehát tulajdonképpen minden párkapcsolat egyéjszakásnak indul. :-))

A mai napig úgy tartom, hogy a férfi csak az első ejakuláció után tudja tisztán látni a nőt, csak akkor tudja eldönteni, akar-e folytatást, vagy köszöni szépen, de ennyi elég volt. Nagyon nem mindegy azonban, hogy az első ejakuláció mikor következik be! Ha rögtön az első napon, kevés esély van rá, hogy a pasi kiismeri annyira a nőt, hogy az erényeit fel tudja sorakoztatni. Ezek hiányában pedig hajlamos elhamarkodottan dobni a csajt, és másnál próbálni szerencsét. Ha (csúnya kifejezéssel élve) húzva van kicsit az agya, ha rá van kényszerítve, hogy megismerje a csajt, nagyobb eséllyel lesz az első szex után mg egy, aztán még egy, aztán ásó-kapa-nagyharang...

2017. nov. 29. 15:18
 27/31 János Gilján ***** válasza:
100%
Egyetértek. Nem sok esélyünk volt, de mázlink volt. Alakulhatott volna másképpen is, a mi példánk inkább a kivétel, ami erősíti a szabályt. :)
2017. nov. 29. 15:43
 28/31 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha az első randin lefekszel a sráccal, akkor az a kapcsolat nem fog sokáig tartani?
2017. nov. 29. 17:43
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Hiba lenne ezt törvényszerűségként kezelni, kérdező. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyobb eséllyel fog ez bekövetkezni.

Helyesen akkor jársz el, ha akkor fekszel le a fiúval, amikor már nem bírsz magaddal. Ha el tudja venni az eszedet annyira, hogy nincs semmi bizonytalanság, nincs kérdés, csak az őrült vágy.

2017. nov. 30. 08:06
 30/31 János Gilján ***** válasza:
100%
Egyetértek Miquellel. A sok okos tanács helyett az a legjobb, ha a saját megérzéseidre hallgatsz. Akkor feküdj le a sráccal, amikor megbolondulsz a vágytól. Az, hogy ez hányadik randin következik be, az irreleváns, mint látod a mi példánk bizonyítja, hogy első éjszakás szexből is lehet jó kapcsolat. Az viszont intő jel, ha úgy telnek el a hetek, hogy még mindig azt érzed, hogy várni akarsz...
2017. nov. 30. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!