Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom élvezni a szexet, ha túl hosszú és vastag a pasi farka?
Mivel alacsony vagyok, 158 centi, ezért a túl vastag és hosszú péniszt nem élvezem szex közben, sokkal inkább fájdalmat okoz.
A mostani partneremnek max. 11-12 centis pénisze van és a vastagsága is megfelelő, egyik pózban sem okoz fájdalmat.
Ezek szerint összefügg a magasságom a hüvelyem hosszúságával és ezzel együtt a pasi farokméretével?
nem a farok meretetol fugg, h valaki tudje e elvezni a szexet.
en tudom elvezni, ha nagy is megtalalom a modjat, a megfelelo poziciot lassan engedem be es hagyom, h folyamatosan taguljak, nedvesedjek, ott erjen a farok ahol kell... a legjobb ha megmondod a partnerednek, h ne mozogjon az elejen es te raulsz es te iranyitod, mennyire hatoljon be...
ez csak gyakorlat kerdese, azert mert nem elvezed a szexet ne a parodat hibaztasd !
Nem vagy egyedűl.
Èn kifejezettem rühelle ha hosszú és vastag fsza van egy pasinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!