Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiábrándító vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyjából másfél éve nem vagyok szűz. Miután már szex közben is felszabadult tudtam lenni, elkezdtek érdekelni olyan dolgok, amiket addig nem próbáltam, de felkeltették a figyelmemet. Azt reméltem, hogy a barátom partner lesz ebben,de csalódnom kellett... Elmondtam pár dolgot, amit kipróbálnék, erre azt mondta, hogy nagyon kiábrándító volt ez az egész és nem tudja mit mondjon. Nem olyan vagyok, mint amilyennek megismert, megijedt tőlem, stb. Pedig igazán nem vágyok perverz dolgokra szerintem...

Pár dolog, amit említettem:

-tejszínhab használata orál közben

-szembekötés

-erotikus masszázs

-felnőtt társasjátékok

-néhány új póz (ő csak misszionáriust akart eddig mindig)

Szóval ti mit gondoltok? Kiábrándulnátok a pártokból, ha ilyesmiket kérne tőletek?

19L

2017. nov. 27. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A párod éretlen.
2017. nov. 27. 18:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezekben semmi "sok" nincs. Teljesen normális vágyak.:)
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Ezek normális igények. Keresztények vagytok? Hol nevelkedtél te hogy ezek miatt szégyenled magad. Miért csak a ló egyik és másik oldala van? Miért nem tud senki a k**va lovon ülni?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bizarr, vagy szokatlan nincs a vágyaidban.
2017. nov. 27. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
A párod az nagyon kiábrándító :/
2017. nov. 27. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy vallási vagy egészségügyi okok állnak a barátod reakciója mögött, ezt információhiány miatt nem lehet megítélni. De ha nem ez a helyzet, szerintem nem kiábrándult, hanem megijedt az ötlettől. Azért, mert rosszul vezetted fel neki ezeket a dolgokat, vagy nem csak ezeket kérted tőle, hanem valami durvábbat is.
2017. nov. 27. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egészséges az erdeklodesed. A baratod nagyon be vagy gyepesedve
2017. nov. 27. 19:08
 8/13 Ramone ***** válasza:
77%
Ezek elég hétköznapi dolgok őszintén szót sem érdemel
2017. nov. 27. 19:10
 9/13 anonim ***** válasza:
A narátoddal vannak gondok
2017. nov. 27. 19:29
 10/13 anonim ***** válasza:
A tejszínhab kiábrándító, sokkal jobb a méz! ;)
2017. nov. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!