Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex? Tapasztalatokat írjatok!
Figyelt kérdés
Után mennyi idővel áll helyre a záróizom?Van hosszútávú káros hatása?2017. nov. 27. 07:27
1/7 anonim válasza:
Ha ésszel csinálod, csak minimális a kockázat.
2/7 anonim válasza:
Én egy 50 es nővel gyakoroltam rendszeresen,imádta,neki semmi gondja nem volt vele,persze nincs két egyforma ember.37F
3/7 anonim válasza:
Nekem kell a bemelegites, mert anelkul sirva fakadok. Ha nincs bemelegites, anal szex sincs. Bemelegites alatt ertem a csokot, simogatast, nehany perc sima szexet, analis izgatast ujjal.
Jobb szeretek en magam ,, beleulni’’ , minthogy a baratom tegye be, igy en diktalom az iramot. Ilyenkor is elegge faj, kell par perc , mire en is elvezem.
Elegge maceras (nalam) az eleje , de utana meg megeri ez a sok nyug.
4/7 anonim válasza:
Nekem pár perc alatt helyreáll. Max 30. Semmi hosszútávú káros hatása nincs. Edződik a sok használattól, mivel izom.
5/7 anonim válasza:
23L Pár perc után viasszaáll eredeti állapotba. Semmi hosszú távú káros hatása nincs. Kb 14 éves korom óta csinalom és mar egész nagy dolgok is voltak ott. Csak edződik.
6/7 anonim válasza:
Az arra hajlamosaknál aranyeret okozhat
De végbélrepedés is elég gyakran előfordul
óvatosan, ésszel es fokozatosan kell csinálni
Amúgy par óráig lazább utána a zaroizom allitolag
Miert kérdezed?
7/7 anonim válasza:
Nincs hosszútávú károsodás. Sex után 30 perc kb míg visszaáll az állapot. Ha évek óta szokta valaki játszani a popsisexet, akkor 2-3-4 óra is lehet. Hiszen ilyenkor már lazábbak a záróizmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!