Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatott fel amikor a párom a régi kvás dolgait mesélte szex közben?
Már majdnem egy éve együtt vagyunk tehát frissnek mondható a kapcsolat, de nagyon szeretjük egymást és én nagyon szerelmes vagyok belé, sosem adnám semmiért. Ő nagyon szép lány, és tudtam hogy voltak már pasijai de gondoltam ez nem is meglepő. Aztán tegnap este a szokásos hozzámbújásból szex lett és valahogy elterelődött a dolog ebbe az irányba, hogy mondtam neki, hogy milyen rbancos meg kis kva stb de tetszett neki nyilván ez belefér. Aztán amikor nyaltam a punciját nagyon élvezte beszélt hozzám, hogy nyaljam csak úgyis már páran szét dugták, és ez nagyon tetszett ott akkor meg neki is és igazából most is feláll rá. Aztán lovaglás közbe is mondta a magáét amivel tovább izgatott és ő is elment többször. Aztán utána kicsivel zuhany közbe kérdeztem, hogy amúgy igazak voltak amiket mondtál? És akkor csak megsimogatta az arcom és kilépett a tus alól. Nagyon szexi volt. Meg nem zavar... hanem igazából izgató volt hallani. Hogy volt egyéjszakása is, fesztiválon leszopott egy jó pasit, milyen nagy farka volt stb... kis rbanc. Így most leírva rossz is meg jó is. Nemtudom milyen érzés. Mert amúgy nagyon “rendes lány”, okos, nőies, olyan vonzó, jólnevelt, egyetemista stb. Sosem engedném más férfival mivel már az enyém, de valamiért ez mégis izgatott akkor, ez normális vagy beteges?
Minden rendben a kapcsolatunkban, nagyon nagyon boldogok vagyunk. Ő 22 én 24.
Ez bizony "cuckold" lesz, ami egy fétis.
Én is azt mondom, hogy idővel több lesz ebből, tehát csak idő kérdése, hogy ne csak fantáziáljatok, hanem élőben menjen egy harmadikkal.
Ahogy az is igaz, hogy ehhez fejben nagyon ott kell lenni, mert később, ha felhánytorgatod neki, abból csak a baj lesz, rámehet a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!