Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti használtatok már távirányítású vibrátort az utcán miközben bennetek volt?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Elélveztetek tőle vagy eltudtatok volna?2017. nov. 26. 19:15
11/19 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de szoktam használni. :) Rádió távirányítós vibritojásom van, amit sokszor hordok magamban. Jó móka utcán, munkahelyen, stb élvezkedni. Elélvezni nem tudok tőle, de izgalomban tart. :) Barátnőmnek is van, legtöbbször úgy szoktuk, hogy mindketten betesszük egymásnak, távirányítót cserélünk, és megyünk sétálni, bevásárolni, moziba, stb. És váratlanabb helyzetekben bekapcsoljuk egymásnak, persze ezt perceken belül vissza is adjuk/kapjuk egymástól. :) Igazából barátnőm sem nagyon tud elélvezni tőle, de egy ilyen vibris séta után, mindketten nagyon fel tudunk izgulni, így amikor hazaérünk úgy egymásnak esünk, hogy öröm nézni. :)
12/19 anonim válasza:
Mi egyszer használtuk, az Erkelbe mentünk, s ott, még a nyitány alatt elélvezett a kedvesem. Utána inkább nem forszíroztam, mert elsősorban a színlelt orgazmusért mentünk (műélvezetért)
13/19 anonim válasza:
Sajnos még nem volt benne részem, de kipróbálnám (+a gésa golyót is).
14/19 anonim válasza:
Nálad lenne a távirányító vagy te vagy a lány és benned lenne a vibri?
15/19 anonim válasza:
Lány vagyok, bennem lenne, és a páromnál lenne a távirányító. (13-as vagyok)
16/19 anonim válasza:
- Csókolom Marika néni, egy kiló kenyeret kérEEÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁk köszönöm szépen, viszont látásra.
17/19 anonim válasza:
Én nagyon szivesen kiprobalnam, de nem tudom a masik fel mennyire elne vissza vele. De vonz a dolog 22/L
18/19 anonim válasza:
Uristen en nagyon szivesen kipróbálnám 😍
19/19 anonim válasza:
En is szivesen kiprobalnam. 😍
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!