Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfinek vagy nőnek lenni jobb?
Igen itt írjátok hogy Nőnek lenni jobb tényleg? Álltalában kellemetlen az első szex. Minden hónapban vérzel görcsöl a hasad. A Szülés kegyetlenül fáj.
Mindenféle fétisre meg aberációra jópofit kell vágni . Ha nem engeded szájba élvezést nem nyeled le már szar vagy.
Ha nem engeded a s.ggbe kukit már nem vagy jó nő mert megfognak csalni olyannal aki engedi de max prostival..
Ha nem mész bele 3asba 2 L 1f vagy 2f 1L felállásban. Már szar vagy.
Ha nem mész bele a Gruppiba nem mész Swingerezni már szar vagy. Ha nem engeded az arcra élvésr szar vagy. Nem szerepjátékozól szar vagy. Nem érdekel a BDSM szar vagy. Nem mennél bele a CuckCold-ba szar vagy. Nem engeded a Nyílt kapcsolatot szar vagy. Nem akarsz prosztata masszázst csinálni vagy felcsatissal dugni szar vagy. És még sorolhatnám estig..
Néhány lány leírta bánatát mi pici szívét nyomja :D
Ezt a szexualitásos dolgot meg hagyjuk már!Ezek inkább egyéni problémák,nem pedig általános. A nőknek talán nincsenek a szexben elvárásai felénk?
3# as, te nő vagy ? Rohadt nagy elnyomásban lehetsz,sőt, olyan dolgokat teszel meg amit nem szeretnél? Szar ügy.
Én nő vagyok,de egy percig sem lennék pasi.
Viszont rühellem a nyávogó nőket.
Senki nem kötelez senkit arra hogy szüljön. Nekem sincs gyerekem,nem is kell.
Szexben pedig azt csinálok amit én szeretnék.
Csak azért nincs popsi szex hogy el ne hagyjon valaki...ha menni akar hát menjen...
Havi bajok? Dráma annak aki úgy fogja fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!