Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek férfinek vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek férfinek vagy nőnek lenni jobb?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 09:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nőnek lenni sokkal jobb!!!! A munkában és a szexben is a pasinak kell teljesítenie a nő elég ha nő,és mindent megkaphat.
2017. nov. 26. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nehéz megmondani,mindkettőnek meg vannak az előnyei és a hátrányai is.Szerintem kevés ember szeretne másik nemű lenni,mert másképpen gondolkodik egy nő és egy férfi.A nő büszke arra,hogy ő nő,egy férfi meg arra,hogy ő férfi.
2017. nov. 26. 09:52
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

Igen itt írjátok hogy Nőnek lenni jobb tényleg? Álltalában kellemetlen az első szex. Minden hónapban vérzel görcsöl a hasad. A Szülés kegyetlenül fáj.

Mindenféle fétisre meg aberációra jópofit kell vágni . Ha nem engeded szájba élvezést nem nyeled le már szar vagy.

Ha nem engeded a s.ggbe kukit már nem vagy jó nő mert megfognak csalni olyannal aki engedi de max prostival..

Ha nem mész bele 3asba 2 L 1f vagy 2f 1L felállásban. Már szar vagy.

Ha nem mész bele a Gruppiba nem mész Swingerezni már szar vagy. Ha nem engeded az arcra élvésr szar vagy. Nem szerepjátékozól szar vagy. Nem érdekel a BDSM szar vagy. Nem mennél bele a CuckCold-ba szar vagy. Nem engeded a Nyílt kapcsolatot szar vagy. Nem akarsz prosztata masszázst csinálni vagy felcsatissal dugni szar vagy. És még sorolhatnám estig..

2017. nov. 26. 10:02
 4/12 anonim ***** válasza:
én szívesen lennék nő pár hétre
2017. nov. 26. 10:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Jah persze pár hétig az úgy semmi lenne.Más hátrányok is vannak,például én kevesebb pénzt keresek,mint egy férfi,aztán egy életen át főzhetek moshatok takaríthatok majd egy férfira...,gyermekszülés,nevelés.Sokkal nehezebb nővé válni,hatalmas változáson megy át egy női test,aztán a menstruáció ami igazi kicseszés a női nemmel.Szexben is mi vagyunk a befogadó fél,jó az annyira nem rossz.:-)Aztán majd ott lesz a változó kor amikor öregszünk,állítólag az is gyötrelmes.Férfiaknak is vannak nehéz feladataik,de nők nagyobb terhet viselnek a vállaikon.21/L
2017. nov. 26. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 neked tényleg jobb lenne férfiként.
2017. nov. 26. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát én nem szeretnék nő lenni! A havi gondok, család, háztartás, munkahely......
2017. nov. 26. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Néhány lány leírta bánatát mi pici szívét nyomja :D

Ezt a szexualitásos dolgot meg hagyjuk már!Ezek inkább egyéni problémák,nem pedig általános. A nőknek talán nincsenek a szexben elvárásai felénk?

2017. nov. 26. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

3# as, te nő vagy ? Rohadt nagy elnyomásban lehetsz,sőt, olyan dolgokat teszel meg amit nem szeretnél? Szar ügy.

Én nő vagyok,de egy percig sem lennék pasi.

Viszont rühellem a nyávogó nőket.

Senki nem kötelez senkit arra hogy szüljön. Nekem sincs gyerekem,nem is kell.

Szexben pedig azt csinálok amit én szeretnék.

Csak azért nincs popsi szex hogy el ne hagyjon valaki...ha menni akar hát menjen...

Havi bajok? Dráma annak aki úgy fogja fel..

2017. nov. 26. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
El nem tudnám képzelni hogy ülve keljen pisilni
2017. nov. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!