Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes gyerek korom volt fiú létemre anyukám lány
bugyikat adott rám és ezt a tettét sose magyarázta meg.
Azóta 23 éves lettem ő már ilyeneket nem ad rám de én
mégis magamtól felveszem. Hogyan tudnék ezen
változtatni? Többi lent.
Valtoztass. Azt mondjak, a cigit is ugy lehet csak letenni, ha kidobod az osszeset es tobbe fele sem nezel. Hatha bejon ez a modszer.... engem egyebkent ez nagyon traumatizal. Ha el akarod ezt hagyni, rajtad mulik. Nekem anyukam szoknyat adott ram, mivel lany vagyok, de megsem veszem fel onkent, amiota egyedul oltozom (olyan jo 20 eve :'D)...
2017. nov. 27. 13:04
És felsőtagozatban, meg később milyen alsókat hordtál? De amugy meg ne legyen lelkiismeret furdalásod! Nem te vagy az egyetlen férfi aki női bugyit hord! Én 13 évesen vettem fel anyám (aki egyedül nevelt) bugyiját. Kellemebb, kényelmesebb volt mint a férfi gatya. Lebuktam. Megbeszéltük, adott az övéiből egy párat, és vett is nekem.Arra vigyázunk, hogy ne bukjak le. Alibiből volt gyatyám. Volt olyan párom, aki erről hallani se akart, az az időszak nekem is szenvedés volt. A mostani párom megért, és tolerálja, és szexuális indittatás nélkül hordom a bugyit, amik szebbek mint a gatyák. Hidd el, erről nem lehet leszokni, mert mindig elő fog jönni! Olvass fórumokat, és ott sok sorstársaddaltudsz erről beszélni. Kevés az a nő, aki tolerálja, vagy segit finoman a leszokásban. De éld az életed ahogy te szeretnéd!
2017. nov. 27. 15:04
És anyukád tudja, hogy mennyire vonzódol a bugyihoz? Na, és 10 éves korod után mikor jött a vonzalmad a bugyikhoz?
2017. nov. 27. 15:37
Hord a bugyit nyugodtan! Vegyél olyat, amin csak közelről a figyelmes szemlélő által derül ki hogy bugyi. A párom is sokáig szenvedett, mire bevallotta hogy szeret bugyit viselni. hagytam, hagyom neki. Azóta kiegyensúlyozott, nyugodt.
2017. nov. 28. 10:00
15/20 anonim válasza:
Ez egy érdekes dolog, de szerintem mindenkinek van stiklije, kinek kisebb, kinek nagyobb, kinek több :)
Szerintem olyan hatalmas nagy probléma nincs ezzel, nem bántasz vele senkit.
De ha téged zavar, akkor nyilván változtatnod kell. Állj hozzá úgy, mint egy diétához, vagy a cigi letételéhez. Próbáld úgy, hogy fokozatosan hagyod el, hátha úgy könnyebb.
2018. jan. 25. 21:59
15-ös! Az nem fogúgy menni! Kidobni az összes bugyit, és csak és csakis gatyákat hordani! Rá tör a vágy, hogy bugyit vegyen fel, de nincs! És erősnek kell lenni, nemszabad elmenni venni! És lassan, sok idő múlva elmúlik. (De lehet hogy 20-30 év múlva ismét rátör, mert ilyet is hallottam.) Nehéz ügy ez igy.
2018. jan. 30. 14:41
Én is hasonlóan vagyok, mai napig hordok bugyit. Szivesen beszélgetnék a témáröl ha valaki van még így.
2018. jan. 31. 06:45
18/20 anonim válasza:
Majdnem behuggyoztam akkoràkat röhögtem :D
Eddig ez a legjobb :D
A sorkatonai első kommenten majdnem meghaltam a röhögésbe :D
De viccet félretéve:
Egy kicsikorától ferdén öltöztetett mára husz feletti felnőtt embernek ez kajakra kihívàs lehet.
A feleségem bugyija nekem szexuálisan izgató hatàsú, már a latvànya is, pedig nem egy extrém szexi bugyit kell elképzelni.
Én úgy gondolom egy egèszsèges felnőtt csàvónak hasonló hatást kellene èreznije egy nő bugyi láttán nem pedig egy sima alsóneművel azonosítani és azt èszrevenni milyen kényelmes főképp viselni is.
A kèrdezőnek:
Menj pszichológuhoz aki lelkiekben és ezzel együtt menthalisan is segìtségedre lehet, helyrehozhassa amit èdesanyàd elcseszett benned.
Ez mindazokra vonatkozik akik felnőtt csàvók, de nőji bugyiba èrzik jó magukat.
TORZ FELFOGÀS
2019. febr. 8. 18:30
Az osztálytársaid nem látták?
Bugyifétised van. Nekem harisnya. Ez nem megy úgy, hogy kidobálom, azt soha többé. Próbáltam.
2020. nov. 21. 10:42
Na hogy állsz most a bugyikkal? Hordod?
2020. nov. 28. 16:48
Kapcsolódó kérdések: