Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem kívánom a barátomat. Vissza lehet ezt még fordítani?
Ilyen nálunk is volt, és azt hittem a szexuális életünkkel van baj, aztán rájöttem, hogy azért nem kívántam a szexet vele, mert abszolút nem figyelt már rám, hiába dumáltam, oda se figyelt, mindenért veszekedett velem, és undorító dolgokat csinált, teljesen elundorodtam tőle. Nálunk a kommunikáció segített, elmondtam milyen dolgok zavarnak, változtatott és így a kedvem is visszajött a szexhez.
Lehetséges hogy nálatok is többről van szó mint a szex?
Ez elég nagy probléma. Az a helyzet, hogy erre megoldást kell találnotok. Én sokszor írásban jobban meg tudom fogalmazni mi a problémám, ezért sokszor leírom a páromnak mi a baj. Ő is idegbajos, ezért úgy kell fogalmaznom hogy ne sértődjön meg.
Ezt ajánlom neked is, legyél kedves, pl. ne azt írd/mond hogy "Az a bajom hogy nem nyalsz ki és ha mégis akkor szarul" hanem hogy "Esetleg több időt fordíthatnánk az orális szexre, és kifigyelhetnénk mit is szeret a másik"
Érted? A sértődős pasid se sértődhet meg ha kedvesen fogalmazol. Hajrá, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!