Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meztelen szex a legjobb, de?
Figyelt kérdés
Férfiként imádom, ha a lányok csak egy zokni van. De legjobban azt, amikor egy vékony kis top vagy lazább felső, s alul pucér. Jó benyúlni a felső alá és masszírozni, markolászni a ciciket, miközben keményen meglovagol. Lányok, szerettek néha felsőben dugni? :)
Kort is!
2017. nov. 24. 11:56
12/18 anonim válasza:
Ha jó a csaj akkor tőlem jägeralsóban is lehet lexarom csak 1 lyuk legyen rajta 🤔
13/18 anonim válasza:
Zokni kizárt a felső viszont maradhat az nekem is tetszik
23/L
14/18 anonim válasza:
Én a harisnyát szeretem nagyon nagyon illetve a magassarkút. A szexibb felső nem zavarna, volt már rá példa. De teleélvezni a puncit? Addig álljon fél lábon.
15/18 anonim válasza:
Nem mert leizzadog és büdös lesz a poló
16/18 anonim válasza:
Inkább lássam a ciciket, szóval ne maradjon fent
17/18 anonim válasza:
A felső nekem zavaró lenne, mert kiizzadnék benne szerintem. Pláne ha nekem kell lovagolni a pasin, azt mondod.
A zokni meg illúzióromboló. Akkor már inkább egy szép combfix. Az még nekem is tetszik, meg persze a pasinak is.
18/18 anonim válasza:
A felsőbe én is beleizzadok, akkor már inkább csak egy szexi melltartó. Bár volt már rá példa hogy a felső vagy a ruha maradt, csak fel lett húzva. Vagy egy miniszoknya+ melltartó. Lehet variálni, de meztelenül szeretem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!