Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti fizetnétek a szexért, ha olyan jó volna a pasi?
Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 13:45
11/18 anonim válasza:
Na és mekkora volt a kárója? Mennyi volt nála egy menet (percben és Forintban)?
12/18 anonim válasza:
Eleg korlatolt az, aki szerint meretfuggo, ki milyen jo az agyban... 24
13/18 anonim válasza:
@14:45
Gúnyolódhatsz nyugodtan, ettől még tény és való, hogy nem csak az a világ létezik, amiben te élsz.
Te azt hiszed, hogy csak a nőknek fizetnek a szexért, ettől függetlenül bizony tényleg előfordul, hogy férfiaknak is fizetnek, ráadásul nem is keveset.
De ahogyan a luxusprostik telefonszáma csak szűk körökben mozog, így van ez az ilyen férfiakkal is.
Egyébként ez a férfi világ életében nagy nőcsábász volt, személy szerint én is tanultam (és tanulok is tőle). Ráadásul sokkal alázatosabb, mint némely nő nélkül durrogó egyén...
14/18 anonim válasza:
Maganyos, fszhianyos esteimen nem egyszer megfordult mar a fejemben.
15/18 anonim válasza:
Én személy szerint nem, de senki felett nem török pálcát, aki megteszi.Egészségére!
17/18 anonim válasza:
Nekem szoktak fizetni a nők. Mi ezzel a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!