Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy óvónéni fétis? Miért kívánom annyira a 20-30 közti óvónéniket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok erotikus gondolatom támad velük kapcsolatosan. Vágyom arra, hogy egy 25 körüli óvónő legyen a Kedvesem, akivel nagyokat élvezkedünk a lelki beteljesülés mellett. Hol ismerkedhetnék ilyen nőkkel azonkívül, hogy bejárnék óvódákba? :-D
28f
2017. nov. 22. 15:47
1/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. próbálkozz nála. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Ahh, minden vágyam egy fiatal óvónéni. :P
2017. nov. 22. 15:53
4/9 anonim válasza:
Első válaszolónál a pont. Pont őt akarod felszedni (a kérdezőt), és itt hirdeted magad. Ennyi
5/9 anonim válasza:
Istenem. Miért nem írsz a csajnak privátot ha ennyire akarod miért ilyen gagyi módszerrel csinálod? 🤔
6/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, milyen gagyi módszer? Most láttam először a kérdést.
2017. nov. 22. 15:59
7/9 anonim válasza:
Hát gondolom neked se válaszolt a csaj privire, és ezért gondoltad hátha így horogra akad
8/9 anonim válasza:
De miért pont óvónő? Izgat az hogy gyerekekkel van? Mert ha igen ez elég beteg ok
Én Csecsemőgondozó és Kisgyermeknevelő vagyok
Bölcsis néni.
Kecskemét Tk Tanító és Óvónőképzőnél próbálkozz
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!