Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/30 anonim válasza:
az jó, ha bár nem túl gyakori. de legalább már 1 biztos van.
22/30 anonim válasza:
Befektetésekkel, tőzsdével, pénzügyi tanácsadással foglalkozom, ami a pénzügyi szakmát illeti.
Közgázt végeztem, de sosem érdekelt. Aztán egy véletlen beszélgetés során rábukkantam egy lehetőségre. Olvastam, tanultam, gyakoroltam, és egész jól megy már :)
23/30 anonim válasza:
Igen. Én is csak pénzért d@gok, de ennek annyi az oka, hogy nem akarok állandó partnert.
24/30 anonim válasza:
tök mindegy a mai lányok tiszta szégyenek mindegy hogy ki viszi el a pénzed prosti vagy barátnő mert már csak a pénz az első nem a szerelem F/21
25/30 anonim válasza:
30-as befektetőlány, ugye nem ilyen MLM rendszerű pénzügyi tanácsadó cégnél vagy?
MVP Zrt, vagy OVB... ófaubé.
26/30 anonim válasza:
Van olcsó prosti aki a csórókkal dug meg van luxus prosti aki a gazdagokkal.
27/30 anonim válasza:
Prostiból is van luxusprosti vagy utcalány.
Kinek melyikre van pénze/igénye.
29/30 anonim válasza:
A páromnak semmi pénze, mégis szeretem és szexelek is vele. 18L
30/30 anonim válasza:
Ez hülyeség...nem is tudja kifizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!