Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden lány szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden lány szexet tőlem?

Figyelt kérdés

Semmi különleges nincs bennem, mármint nem vagyok divat majom, se agyongyurt, se szolizott boru, csak egy normális egyszerű srác tervekkel, jövőképpel aki dolgozik önmaga megvalositasan. Miért nem értik meg ezek a lányok hogy normális kapcsolatot akarok és nem szexet?

24F

2017. nov. 20. 22:12
1 2 3
 11/23 Ramone ***** válasza:
73%
Elolvastam miközben a Titanic betètdalát megkerestem youtube on... Tényleg borzasztó szörnyű neked. Én is ma virrasztok érted
2017. nov. 20. 23:09
 12/23 anonim ***** válasza:
itt is ugyanez a helyzet
2017. nov. 20. 23:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést. Elég nehéz időkön megyek keresztül.
2017. nov. 20. 23:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Most hova fussunk, kérdezzük meg a csajokat? Azt kifelejtetted, hogy mennyiért teszik. :D Lehet hosszú távra is de drága lesz. :D
2017. nov. 21. 02:23
 15/23 anonim ***** válasza:

Tudod ez olyan dolog,hogy van,aki csak ahhoz ért,vagy arra jó:D

Biztosan nem lehetsz túl eszes:)

De legalább jól nézel ki,az is valami:D

2017. nov. 21. 05:27
 16/23 anonim ***** válasza:
38%

A Latin szeretőkben volt az,amikor a nagymenő üzletasszony a vízvezeték szerelővel dugatta magát,és mikor megkérdezte tőle a vízvezeték szerelő,hogy lehetne-e köztük több,ő csak ennyit mondott.

"Ó jobb,ha te annál maradsz,amihez értesz":D

2017. nov. 21. 05:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, csak én lány vagyok. És még a lányok is rám nyomulnak sokszor, pedig nem vagyok az a hű de vonzó.. Viszont azt olvastam, hogy vannak olyan emberek, akiknek valahogy nagy a szexuális kisugárzásuk, és talán azért. De fene tudja, hogy ez igaz-e vagy sem. Mindenesetre kitartás, remélem találsz magadnak valakit, aki nem csak a szexre utazik.
2017. nov. 21. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Hat, en avval akarok csak szexet, aki bar nagyon jol nez ki, vonzo, ferfias, de semmi tobb...
2017. nov. 21. 12:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy képet, eskü megmondom, hogy miért van ez.
2017. nov. 21. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem akar.
2017. nov. 21. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!