Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jó alaposan felizgatni? Lent
Figyelt kérdés
Egy csajnál alszom holnap, és szeretném nagyon durván felhúzni. A belső combja, és a nyaka, ami nagyon érzékeny ilyen téren, az lesz a kulcs azt hiszem.
Hogyan közeledjek? Gondolom nem egyből elkapom a belső combját stb.
Milyen mozdulatoktól izgultok fel lányok?
20F
2017. nov. 20. 15:40
1/6 anonim válasza:
Pl. attól a mozdulattól, ahogy egy pallossal hatalmasat suhintva lecsapják egy ember fejét.
3/6 anonim válasza:
Szegény lány :D neki sem lesz kellemes egy ilyen beképzelt és mellé tapasztalatlan fiúcskával. Bárcsak ne kellett volna egy hasonlót átélnem anno
23/N
4/6 anonim válasza:
Legyél gyengéd.. mármint egyből nem kell a lába közé nyúlkálni.. csókolózzatok simogasd.. az arcát, a hátát, a vállát.. érzéssel. Csókolgasd a nyakát, túrj bele a hajába, harapdált a száját (gyengéden!!). Ha úgy érzed elérkezett az alkalom simogasd a hasát majd ne le hanem felfele haladjon a kezed a mell is erogén zóna fogdozd majd nyúlj be a melltartó alá. Ezután jöhet az, hogy lefele halad a kezed a bugyijába. Egy tipp! Minden nő imádja ha fentről lefele haladva végig csókolják a testét. Légy érzéki!
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam már lánnyal, és sikerült felizgatni, de azért tettem föl a kérdést, hogy hátha tudtok olyan személyes tapasztalatokkal szolgálni, amiket kipróbálva jobb lehetek, és nagyobb örömet okozhatok mindkettőnknek. Nem tudom mitől vagyok beképzelt, és azt sem, hogy miért kapok ilyen bunkó válaszokat...
2017. nov. 20. 19:33
6/6 anonim válasza:
Legyél fokozatos annyi a lényeg. Csókolózás, arca, nyaka, dereka simogatása. Aztán szépen ruha alá is be lehet nyúlni, feneke dera stb. Annyi a lényeg, hogy ne legyél rámenős, ne egyből a közepébe csapj, hanem minden leygen felvezetve, és legyen közte átmenet. Ruhán át simogatás - alatta - nélküle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!