Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ki van herélve egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki van herélve egy pasi attól még tud szexelni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 20. 09:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A menshealt.com-ot belinkelni meg vicces, mintha belinkeltem volna a blikket.
2017. nov. 21. 16:53
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
A negatív hatásainak nincs köze ahhoz, hogy mikor történik, amennyiben pubertás korban vagy utána történik. Aki meg olyan hozzászólást pontoz le ami puszta biológiai tényt közöl és alá van támasztva olyan orvosok kijelentéseivel akiknek ez a szakterülete (linkelt cikk), az primitív, nincs rá más szó. A kérdés pedig a hosszú távú hatásairól szól, hiszen nem gondolom hogy egy darab szexre gondol a kérdező a herélés után egy órával.
2017. nov. 21. 16:57
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Az említett oldal cikkében orvosok nyilatkoznak akiknek ez a szakterülete , de gondolom te nagyobb szakértő vagy mint az ott nyilatkozó orvosok. Az meg hogy mit tartasz viccesnek nem releváns ami a kérdést illeti.
2017. nov. 21. 16:59
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

Íme magyar nyelvű oldal a tesztoszteronról és hiányának tüneteiről, következményeiről:

Idézet az oldalról: "Tesztoszteron hiány tünetei: fáradság, izomtömeg csökkenés, energiaszint csökkenés, életerő csökkenés, csökkent libidó, csökkenő szexuális aktivitás, fokozódó izzadás, száraz bőr, vérszegénység, depresszív hangulat, ingerlékenység, motiváció csökkenése."

[link]

De hát nehéz olyanokkal beszélgetni erről akik azt hitték, hogy a herék és a férfi nemi hormonnak egyetlen funkciója van. Nem is tudom hányadikos biológia ez, de illene tudni, aki ilyen magabiztos a témában.

2017. nov. 21. 17:04
 35/40 anonim ***** válasza:
Nem unod? Mint valami bulldog. Minden témára ennyire rászállsz? Ok, igazad van, örüjjé. Én meg kiixelem ezt a kérdést mert unom és igazából ilyen szinten nem is érdekel.
2017. nov. 22. 08:27
 36/40 anonim ***** válasza:

De amúgy ezek esetleges hatások... Mármint valamilyen szinten mindenképpen jelentkeznek, de amiket írtál azok nem tényszerűen következnek be, az egy radikálisabb lehetőség, ami amúgy valóban sokaknál bekövetkezik, de nem törvenyszerű...

Függ nagyon sokban, hogy az alanynak milyen volt eleve az egészségi állapota.

Az meg nagyon is fontos, hogy a herélés mikor következett be, pubertás kor előtt vagy után.

Ez tény. Meg lehet nézni a statisztikákat, fel isbkeresshetsz valódi embereket.

Es valaki valóban évekig nem érzékeli a negatív hatásait, valaki pedig herélés nélkül is hormon zavar miatt.

De a lényeg, hogy ez a kérdés mivel nem biológia témakörbe íródott, így szerintem ne ezekre lett volna kiváncsi a kérdező, hanem arra hogy orvosi kezelésekkel együtt milyen életet élhet egy ilyen kasztrált ember...

És azzal simán ugyanolyat, még élethű hereimplantátumokat is kaphat.

Az injekciózás pedig relative ritkán történik.

2017. nov. 22. 09:12
 37/40 anonim ***** válasza:
23%
Hogy orvosi kezelésekkel milyen eletet élhet egy ember így az egésze más kérdés. A tesztoszteron hiány tünetei és következményei viszont nem esetlegesek úgy ahogy egyik betegség tünetei sem esetlegesek. Persze akkor a kérdező feltehette volna a kérdést pontosabban mert ebben a kategóriában nagyon tájékozatlan válaszok is érkeztek. Engem csak az döbbentett meg hogy az emberi test funkcióit ennyire nem ismerik az emberek. Hogy lehet azt hinni hogy a herélés csak annyi hogy valaki nemükkel telek lesz amikor a herék által termelt férfi nemi hormon több száz testi folyamatra hatással van. Én sem válaszolok fizika témakörben kérdésekre mert nem érték hozza. Akkor miért válaszolnak olyan emberek bizonyos kérdésekre akiknek a tudása a témában kb. nulla? A saját testunk ismeretet az egyik legfontosabb dolognak tartom és elképesztő hiányosságok vannak ezen a téren a legtöbb embernél. Nem csak ezen az oldalon hanem az életben általában.
2017. nov. 22. 09:32
 38/40 anonim ***** válasza:
*hogy valaki nemzoképtelen lesz.
2017. nov. 22. 09:35
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

"A tesztoszteron hiány tünetei és következményei viszont nem esetlegesek úgy ahogy egyik betegség tünetei sem esetlegesek."

Ez nem igaz maradéktalanul. Rengeteg betegseg van aminek mondjuk van 20 esetleges tünete, s ebből vannal garantáltak is, de nem mindenkinél jelentkezik mind.

2017. nov. 22. 10:05
 40/40 anonim ***** válasza:
Így igaz, vannak garantált tünetek és a többi. A hozzászólásaimban forrással megjelölve a tesztoszteron hiányának/csökkent szintjének a garantált tüneteitől írtam. De persze ennél jóval több tünete is lehet ami nem mindenkinél jelentkezik.
2017. nov. 22. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!