Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnák egy csajjal sexelni ahol van ágy?
Figyelt kérdés
De viszont otthon egyikunknek sem jo.2017. nov. 20. 00:43
11/20 anonim válasza:
Anno erdős részen csináltam, ugyanúgy november tájéka lehetett. Nyilván nem a legkellemesebb, de aligha válogathatsz. :D
12/20 anonim válasza:
Ingyen ágy? Hm, az nehéz lesz, ha nincs olyan haver vagy rokon aki kölcsönadja.
Kórház vagy hajléktalanszálló...
13/20 anonim válasza:
Nekem van ingyen ágyam itt a kamionomban 😉 de azt csak én használhatom 😉 Csajok valaki? Kipróbálja?
14/20 anonim válasza:
Ha nem akarsz pénzt költeni akkor valamelyik rokonnál ha nár otthon nem lehet
Vagy kolesz
15/20 anonim válasza:
És csaj van-e hozzá? Mert ha nincs azt is tudunk ....
16/20 anonim válasza:
Ismerős, barát, rokon??? Csak van valakinek valami alkalmas helye...
17/20 anonim válasza:
Te inkább csak ne sexelj.
Még véletlen elszaporodsz a putrisi fajtáddal együtt.
18/20 anonim válasza:
1.) Tudnák????????
2.) Sexelni????????
3.) De viszont?????
Ez egyik sem helyes a magyar nyelv szerint.
Szóval inkább egy nyelvtanárral keress egy iskolapadot, minthogy vmi ‘csajjal’ egy ingyen ágyat (XD ) !
19/20 anonim válasza:
A tudnák nekem is nagyon bántotta a szemem!
Aki így ír az ne szaporodjon , kérlek!!
20/20 László Próféta válasza:
Sátor hálózsák és egy tucat óvszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!