Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Ha egy jótestű srác küld magáról egy képet, milyet kapnátok szívesebben? Amin félmeztelenül van, vagy amin "minden" látszik?
Figyelt kérdés
(bocsi,de a "semmilyet" válaszokra nem vagyok kíváncsi, tudom hogy ez nem mindenkinek jön be)2017. nov. 19. 13:47
2/7 anonim válasza:
Először félmeztelen, utána jöhet a mindenes kép. Nem kell lelőni egyből a poént. :)
4/7 anonim válasza:
Félmeztelen, főleg ha ismerkedési céllal.
Egyebet csak akkor, ha a én kérem.
5/7 anonim válasza:
Félmeztelen jöhetne bármikor, felsőtesteket szívesen nézegetem, nem tagadom. Farkakat küldözgetni viszont rettenetesen alpári dolog. Másrészt tudod kit izgat az igazán? A férfi mentalitású aktív melegeket. A nők nem így működnek! Sokkal inkább az érzelmeken, végső összhatáson, mintsem a nyers idomokon a hangsúly.
6/7 anonim válasza:
Jótestű meztelen. Háhá. Full meztelent a kis monyával.
7/7 anonim válasza:
Azt azért mindig tudd, hogy a testével hivalkodó férfi lényegileg nőies. Mert a testi szépség a nők lényegéhez tartozik. Csak feminim férfi akar a testével nyomulni, még a legkigyúrtabb testépítő is feminim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!