Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagosan meddig bírja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan meddig bírja a barátotok a szexet?

Figyelt kérdés

2017. nov. 18. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Uhh ezt így nem szoktam mérni,változó.Amúgy is gyorsan repül az idő olyankor,de nem percek az biztos.
2017. nov. 18. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem elég ideig.
2017. nov. 18. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
30-60 perc
2017. nov. 18. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Az én pasim addig nem hajlandó elmenni, amíg minimum egyszer el nem élvezek. Úgy gondolom, szerencsém van vele.
2017. nov. 18. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
30-40 perc
2017. nov. 18. 18:45
 6/9 A kérdező kommentje:
És nektek mire elég 40-60 perc?
2017. nov. 18. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Mikor azt mondom hogy elmehet
2017. nov. 18. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Mire elég 40-60 perc ?

Hááát nálam kb ez a program :

Amikor egyértelmű, hogy action lesz, akkor szépen elkezdem még állva és felöltözve a hátát középen, nagyon lessan óvatosan karmolva a popsitól felfelé a nyakáig simogatni, még feljebb a a tarkójátba beletúrni.

Aztán gyorsan ruhák le, hasra fektetem és folytatom az előzőt de már meztelenül. Amikor az első popsifelfelémozdulást meglátom-érzem, akkor becsúszik a kezem a popsiluknál pillanatra megállva-símogatva, a puncijához érve mozdulatlanul egy erős nyomás a csiklóra. Majd vissza kicsúsztatom gyengéden a kezem és símogatom megint felfelé a nyakáig. Ezt egy párszor megismételve lassan hanyatt fordítom (vagy már ő magától megteszi).

Ekkor kezdődik a franciám, fínom ujjazás, amivel nincs megállás az első kispárnaszaggatós orgazmusáig. Közben persze nekem is feláll kőkeményre aztán lelankad, aztán megint feláll, de ez így jó, engem nem zavar, amúgy sem vagyok azonnali dugáscentrikus :-)

Aztán 69-be fordulok vele és folyt köv. Ilyenkor már kellően el van ázva a puncija és az utolsó cseppet is kérem a számba :-), mert isteni íze van.

Nem folytatom, de 40 perc már el is telt azt hiszem :-)

És még folytatódik, hálisten sosem voltam egy 5 perc alatt elmenős típus, 20-onévesen sem.

Szóval velem-nálam 60 perc az simán aktívan telik :-)

2017. nov. 19. 06:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha csak a szex akkor 20 perctől 1 óráig is

Előjátékkal 30 perc és 1,5 óra is lehet (attól függ, hogy milyen hosszú)

2017. nov. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!