Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfiak, ti mit gondolt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiak, ti mit gondoltok, hogyan zajlik egy leszbikus szex?

Figyelt kérdés
Kérem most minden leszbikus és biszex nő maradjon csendben, ne írjon ide, szeretném tudni hogy vajon a pasiknak mi jár a fejükben, mert amiket én eddig hallottam tippnek az katasztrófa volt... :D

2017. nov. 18. 13:30
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Azért nem tudod átérezni mert nem vagy leszbikus. Én megértem a nézőpontodat, de hidd el, őszinte vagyok és a legtöbb leszbikus is így gondolkodik mint én. :)

Én se tudom a heteró nőket megérteni, de igyekszem nem csak a saját nézőpontomon át tekinteni.

2017. nov. 18. 17:41
 22/22 A kérdező kommentje:

Alapvetően nem vagyunk férfigyülölők, feminista viszont hetero nő is lehet, sőt férfi is (mert ugye az igazi feminista az egyenlőségért küzd, nem a felsőbbrendűségért).

Én akkor kezdek el férfigyülölő lenni, mikor megakarják nekem magyarázni hogy márpedig én abnormális vagyok és igazából faxra vágyom.

Ha én nem ítéllek el mert mit tudom én, te a majonézt szereted én meg a ketchupot, akkor te miért ítélsz el? Miért nem lehet annyit mondani hogy ok, jó neked vagy ha zavar akkor kihagyni a kérdésemet? Direkt provokálni akarsz, akkor milyen választ vársz? Szerintem te akarod a férfigyűlölő választ.

Mert amúgy szeretem a férfiakat (mielött félreértenéd, mert a fajtád hajlamos rá, a testvéreimre, apámra, fiú barátaimra gondoltam!)

2017. nov. 18. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!