Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak, ti mit gondoltok, hogyan zajlik egy leszbikus szex?
Azért nem tudod átérezni mert nem vagy leszbikus. Én megértem a nézőpontodat, de hidd el, őszinte vagyok és a legtöbb leszbikus is így gondolkodik mint én. :)
Én se tudom a heteró nőket megérteni, de igyekszem nem csak a saját nézőpontomon át tekinteni.
Alapvetően nem vagyunk férfigyülölők, feminista viszont hetero nő is lehet, sőt férfi is (mert ugye az igazi feminista az egyenlőségért küzd, nem a felsőbbrendűségért).
Én akkor kezdek el férfigyülölő lenni, mikor megakarják nekem magyarázni hogy márpedig én abnormális vagyok és igazából faxra vágyom.
Ha én nem ítéllek el mert mit tudom én, te a majonézt szereted én meg a ketchupot, akkor te miért ítélsz el? Miért nem lehet annyit mondani hogy ok, jó neked vagy ha zavar akkor kihagyni a kérdésemet? Direkt provokálni akarsz, akkor milyen választ vársz? Szerintem te akarod a férfigyűlölő választ.
Mert amúgy szeretem a férfiakat (mielött félreértenéd, mert a fajtád hajlamos rá, a testvéreimre, apámra, fiú barátaimra gondoltam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!