Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, stabil kapcsolatban orál közben kinyalnátok a párotok fenekét, ha megkérne?
Maximum ha leborotválja, mert esélytelen, hogy szőrt köpködjek.
Egyébként megtenném.
A kis nyafogós lánykáknál mekkora probléma a szőr!!
Persze mikor egy fiú megkérdezte hogy gáz lenne ha az egész testét szőrtelenítené akkor jöttek a sértő kommentek hogy egy meztelen csiga az nem férfi meg hogy lányos és persze nem maradt el a homársággal való meggyanúsítás sem!
Érdekes faj ez a nő..
Kedves utolsó, én nem a szőr miatt nem vagyok hajlandó kinyalni mások seggét, hanem azért mert undorítónak tartom. Ugyanakkor nem várom el, hogy az én seggemet nyalogassák. Az én életem, én kapcsolatom, én döntésem. Más szóval, mit pofázol bele?!
20L
Jó te nem azért , de vannak akik a szőrtelen férfiakat elitélik pedig az csak higiénikus mert ad magára, téged lehet az nem zavar viszont ettől függetlenül úgy látom te is egy nyifi-nyafi önérzetes és egótól nem látó konzervatív kislány lehetsz.
Én nem tartok rá igényt hogy nyalják a seggem mert férfi vagyok és nem csak magamtól de más férfiaktól is undorodok, viszont egy gömbölyű feszes gyönyörű női fenéktől nincs szebb látvány és ha emiatt összegyűllik a nyál a számba nem bírom megállni hogy ne bújjak a farpofák közé fejjel, ebből kifolyólag csak sajnálni tudom a pasidat hogy megfosztod egy ilyen férfi örömtől...
8#!
Kíváncsi leszek, 5-10 év múlva hogyan változott meg a szexuális dolgokhoz való hozzáállása.
Változunk...sokszor nem is kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!