Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen a jó orál?
Figyelt kérdés
Próbálom kiszedni páromból, de nem igazán megy neki, hogy rendesen elmondja. Próbálok figyelni rá, minden mozdulatára, és látom, hogy élvezi, de eddig csak egyszer tudtam így eljuttani a csúcsra. Tudom, hogy mindenkinél mást jelent, de gondoltam egy általános képet csak kaphatok itt.
20/F
2017. nov. 16. 11:30
1/8 anonim válasza:
Gondolom mindenkinek változó. Nekem az a jó ha a csiklómat nyalogatja egyre gyorsabban mégis gyengéden és közben ujjaz ki.
2/8 anonim válasza:
nyelvheggyel izgatják a csiklómat közbe ujjaznak és néha néha játszanak a fenekemmel. orál közbe így élvezek a legnagyobbat
3/8 anonim válasza:
Ahány nő, annyi képp. Nekem úgy tetszik ha viszonylag gyorsan nyalja a csiklómat majd mikor elélvezek akkor belassít nagyon, így elég jól elnyújtja.
4/8 anonim válasza:
Persze mindenki másképp szereti... Nekem pl. nem kimondottan a csiklóm ingerlése és nemcsak nyelvvel, hanem csikló környéke, ajkak egész szájjal (mintha csókolózna vele), közben egyik kezével masszírozza a nagyajkakat, másik kéz a punciban játszik. Na ez a tuti! :D
5/8 anonim válasza:
Nyelv heggyel éppenhogy érintve, lassan, és az egész puncimon. Majd csak egy helyre (csiklóra) összpontosítani, erőteljesebben és gyorsan + egy ujjal ujjazva jó mélyen, gyorsan.
6/8 anonim válasza:
Egy a biztos barátom nagyon sok nőnél közös pont hogy a csikló és a hüvely izgatása egyszerre sokat dob a dolgon ezen belül ha a kéz a hüvelyt száj a csiklót/annak környékét dolgozza :) De vannak spéci dolgok ahogy az előző válaszolók is írták ezt már tényleg csak az adott nőtöl tudhatod meg :D
7/8 anonim válasza:
nekem is az, ha közben ujjaznak egyre gyorsabban meg erőteljesebben :)
8/8 anonim válasza:
Nekem az a legjobb, amikor lassan, finoman, érzékien indit a nyelvével a csiklòmon. Közben gyorsan ujjaz. Aztán mikor bepörög a nyelve, akkor átteszi az ujját a segglyukamba és ott ujjaz tovább. Pár perc és akkorát élvezek hogy huhh ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!