Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, kinek mennyire fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kinek mennyire fontos a herék szopása?

Figyelt kérdés

2017. nov. 16. 10:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A válaszok abszolút alátámasztják a tapasztalatom - 10/1 srác, ha kedveli, a simogatást is max kettő.
2017. nov. 16. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem ha a herékkel is foglalkozik a partner de sokan megfeledkeznek erről...
2017. nov. 16. 10:42
 13/19 Ramone ***** válasza:
61%
Nem igènylem... Inkább az ilyen felesleges energiáit a farkam bűvölèsère forgassa vagy mèltassa páratlan emberi mivoltom
2017. nov. 16. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, ha szopják, mert eléggé fáj. Viszont ha simogatják, nyalják, azt szeretem.
2017. nov. 16. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Alap. Szopogassa, szívogassa, markolássza. 😊
2017. nov. 16. 11:08
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Jo dolog amugy. Multkor sajna le is fingottam a csajomat az meg csak röhögött
2017. nov. 16. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Semennyire, ne szopja a heréket. Nagyon érzékeny pont. Férfi ember testén a legérzékenyebb. Elég egy erosebb utés, nyomás, szorítás, és irdatlanul fáj. Ha már nagyon fel akarja valaki vele dobni a sexet, akkor adjon rá egy csókot, nyalja meg, de esze ágába se vegye bekapni és megszívni. A maszírozásuk is nagyon kényes dolog. Inkább csak emelgesse meg, kétszer épp hogy csak tenyérbe veszi, de utána ku..a gyorsan tegye is le. Úgy hogy inkább koszi nem.

26F

2017. nov. 16. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem,csajom is, imádja verni közben,én meg nem panaszkodom. :D 34/f
2017. nov. 16. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Inkabb ha jol megszoritjak aktus kozben attol nagyon hamar el tudok menni
2023. nov. 11. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!