Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
A válaszok abszolút alátámasztják a tapasztalatom - 10/1 srác, ha kedveli, a simogatást is max kettő.
12/19 anonim válasza:
Nagyon szeretem ha a herékkel is foglalkozik a partner de sokan megfeledkeznek erről...
13/19 Ramone válasza:
Nem igènylem... Inkább az ilyen felesleges energiáit a farkam bűvölèsère forgassa vagy mèltassa páratlan emberi mivoltom
14/19 anonim válasza:
Nem szeretem, ha szopják, mert eléggé fáj. Viszont ha simogatják, nyalják, azt szeretem.
15/19 anonim válasza:
Alap. Szopogassa, szívogassa, markolássza. 😊
16/19 anonim válasza:
Jo dolog amugy. Multkor sajna le is fingottam a csajomat az meg csak röhögött
17/19 anonim válasza:
Semennyire, ne szopja a heréket. Nagyon érzékeny pont. Férfi ember testén a legérzékenyebb. Elég egy erosebb utés, nyomás, szorítás, és irdatlanul fáj. Ha már nagyon fel akarja valaki vele dobni a sexet, akkor adjon rá egy csókot, nyalja meg, de esze ágába se vegye bekapni és megszívni. A maszírozásuk is nagyon kényes dolog. Inkább csak emelgesse meg, kétszer épp hogy csak tenyérbe veszi, de utána ku..a gyorsan tegye is le. Úgy hogy inkább koszi nem.
26F
18/19 anonim válasza:
Én szeretem,csajom is, imádja verni közben,én meg nem panaszkodom. :D 34/f
19/19 anonim válasza:
Inkabb ha jol megszoritjak aktus kozben attol nagyon hamar el tudok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!