Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli szájszag szexnél? Fejben szép a reggeli szex, de beüt a valóság. Ti hogy bírjátok?
Reggel büdös a szánk, amikor felébredünk. Akkor is, ha este fogat mostunk nyelvkaparóval, szuper fogkefével, fogporral, fogkrémmel, szájvízzel, stb-stb bárhogy.
Amikor mások mesélnek róla, jól hangzik, hogy ott a reggeli szex, amikor tényleg sokan kanosak/kancásak vagyunk, de egy igazi szeretkezést egyből ébredés után hogy lehet összehozni büdös szájjal? Vagy nem arra kell törekedni?
Eddig 2 lánnyal voltam az életben. Az első barátnőm reggeli szexnél összeszorította a száját, mert mondta hogy fél, érzem a szája bűzét, én pedig próbáltam úgy csókolgatni a testét, hogy a büdös reggeli nyálam ne jusson el az orráig.
Most a második barátnőm leszopott vasárnap reggel és miközben szopott, éreztem hogy büdös a szája (és a nyála) és emiatt csak félig állt a farkam kb. Aztán mondjuk utána kutya pózban szexeltünk egy tényleg kva jót. De most ez csak nálam ennyire "valóságos"? Vagy másoknál, nálad hogy működik?
21/F
6-7:
Köszi a hasznos válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!