Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Reggeli szájszag szexnél?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli szájszag szexnél? Fejben szép a reggeli szex, de beüt a valóság. Ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Reggel büdös a szánk, amikor felébredünk. Akkor is, ha este fogat mostunk nyelvkaparóval, szuper fogkefével, fogporral, fogkrémmel, szájvízzel, stb-stb bárhogy.

Amikor mások mesélnek róla, jól hangzik, hogy ott a reggeli szex, amikor tényleg sokan kanosak/kancásak vagyunk, de egy igazi szeretkezést egyből ébredés után hogy lehet összehozni büdös szájjal? Vagy nem arra kell törekedni?

Eddig 2 lánnyal voltam az életben. Az első barátnőm reggeli szexnél összeszorította a száját, mert mondta hogy fél, érzem a szája bűzét, én pedig próbáltam úgy csókolgatni a testét, hogy a büdös reggeli nyálam ne jusson el az orráig.

Most a második barátnőm leszopott vasárnap reggel és miközben szopott, éreztem hogy büdös a szája (és a nyála) és emiatt csak félig állt a farkam kb. Aztán mondjuk utána kutya pózban szexeltünk egy tényleg kva jót. De most ez csak nálam ennyire "valóságos"? Vagy másoknál, nálad hogy működik?

21/F

2017. nov. 15. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Az én pasim imádja a szájszagomat reggel is... én sem értem, de mikor becsukom a szám csóknák, rám parancsol, h nyissam ki, mert baromi finom az illata... passzolom 😌
2017. nov. 15. 23:44
 12/14 A kérdező kommentje:

6-7:

Köszi a hasznos válaszokat.

2017. nov. 16. 11:11
 13/14 anonim válasza:
Még okádás után is lesmárolnám a nőmet, nem ez izgat... Ráadásul sosem bántanám meg az anyámat azzal, hogy nem qrom meg reggel, nerr buzlik a szaja... 11/F
2020. júl. 7. 00:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Reggel és este is egy gerezd foghagyma és megvan oldva. Már csak szeretnetek kell a foghagyma illatát, de lehet bármilyen másik erős fűszer is helyette és abból egy csipetnyit lefekvéskor a szar fogkrémek és szerek helyett. Ja és nem ártana a doányzást abba hagyni, ha dohányosok vagytok.
2022. febr. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!