Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ha ti szexeltek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha ti szexeltek egy lánnyal mi zavar titeket a testén?

Figyelt kérdés

Úgy értem a stria csíkok, ha túl sötét a puncijánál a bőre, vagy ha kivan pattogva neki a borotválkozás miatt, ha kicsit dagi vagy valami?

Ha esetleg nagy úszogumival rendelkezik a derekán?

Trollkodós kommenteket kérlek hanyagoljátok mert ezt komoly kérdésnek szántam. Szűz vagyok, és jelenleg ezekkel a dolgokkal rendelkezem ami miatt félek le feküdni egy fiúval ha szeretem ha nem.

L

2017. nov. 15. 19:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

Ha én szexelek egy lánnyal, az a minimum hogy bejön a teste.

Következtetés: semmi nem zavar

25f

2017. nov. 15. 20:53
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
en se talalkoztam se szoros noi mellbimboval se anyajeggyel a punci korul. Viszont ha pattanasos a puncija az kisse visszataszito es az is kisse off ha nem feszes a teste.a test feszessegere hadd mondjak egy peldat volt olyan egy egyejszakas kalandom ahol a melltartoban egesz jo melle volt a nonek de a szexhez keszulve lekapcsolat a vilagitast ( gondolom nem veletlen ) es a mellenek semmilyen tartasa nem volt. tudom nem tehet rola de en se ha ezt nem talalom izgatonak. 32F
2017. nov. 15. 20:56
 13/31 anonim ***** válasza:
26%

19 csajjal szexeltem az életben és 3-4-nek volt szőrös mellbimbója (amit amúgy simán megoldott volna borotva vagy csipesz, csak hát igénytelenség...)

És 1-2-nek volt nagy anyajegy a punci közelében. Tudom hogy ez utóbbiról nem tehet valaki ha ott lesz neki, de nekem akkor sem tetszik, erről meg én nem tehetek.

2017. nov. 15. 21:33
 14/31 anonim ***** válasza:
34%
Én dugnálak nagyon!
2017. nov. 15. 22:14
 15/31 anonim válasza:
56%
Engem leginkább a szőr.. akár hol is van ahova nem kén. Ha nagyon pattanásos max nem nyalom ki és nem arra figyelek, illetve az úszógumik, lógó mellek. Nagyajából ennyi.
2017. nov. 15. 22:22
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Anyajegy engem is zavar sajnos. Utálom, hogy zavar, mert senki nem tehet róla és én sem vagyok tökéletes, de zavar. :(

Ami érdekes, hogy alkalmi partnernél inkább, barátnőnek amikor szerelmes voltam, azt el tudtam nézni. :)

2017. nov. 15. 23:08
 17/31 anonim ***** válasza:
54%

1. Felcsómózott műhaj

2. Félpöttyöslabda tipusú szilikonmell (mert szegény a kemény-érdes felületű betétet választotta, ahelyett hogy a síma átlátszó puha képlékenyt rakatta volna be, az teljesen természetes esésű és érintésűvé teszi a mellét)

3. Gigatetkó -fél vállán karján combján hasán végig

4. Piercing a csiklóban köldökben

5. Minden ujján egy gyűrű

6. Tűhegyes műköröm, (a normálissal semmi bajom)

7. Ha nincs dereka, hanem egyenes végig nézve hátulról

8. Ha olyan vastag a bokája, mint a térde

9. Ha a szeméremajkai egyáltalán nem látszanak ki, vagy szinte nincs is

2017. nov. 16. 05:35
 18/31 anonim válasza:
79%
Nekem nagyon bejönne a szőrös mell a lányokon.
2017. nov. 16. 06:53
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
Az zavar egyedül, ha nem látszik-hallatszik rajta, hogy szenvedélyesen élvezi a szexet.
2017. nov. 16. 08:37
 20/31 anonim ***** válasza:
25%
Minden, a fején a nyaka, az arcán a szemöldöke alatt növő szőr legyen leborotválva a testén.
2017. nov. 16. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!