Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha ti szexeltek egy lánnyal mi zavar titeket a testén?
Úgy értem a stria csíkok, ha túl sötét a puncijánál a bőre, vagy ha kivan pattogva neki a borotválkozás miatt, ha kicsit dagi vagy valami?
Ha esetleg nagy úszogumival rendelkezik a derekán?
Trollkodós kommenteket kérlek hanyagoljátok mert ezt komoly kérdésnek szántam. Szűz vagyok, és jelenleg ezekkel a dolgokkal rendelkezem ami miatt félek le feküdni egy fiúval ha szeretem ha nem.
L
Ha én szexelek egy lánnyal, az a minimum hogy bejön a teste.
Következtetés: semmi nem zavar
25f
19 csajjal szexeltem az életben és 3-4-nek volt szőrös mellbimbója (amit amúgy simán megoldott volna borotva vagy csipesz, csak hát igénytelenség...)
És 1-2-nek volt nagy anyajegy a punci közelében. Tudom hogy ez utóbbiról nem tehet valaki ha ott lesz neki, de nekem akkor sem tetszik, erről meg én nem tehetek.
Anyajegy engem is zavar sajnos. Utálom, hogy zavar, mert senki nem tehet róla és én sem vagyok tökéletes, de zavar. :(
Ami érdekes, hogy alkalmi partnernél inkább, barátnőnek amikor szerelmes voltam, azt el tudtam nézni. :)
1. Felcsómózott műhaj
2. Félpöttyöslabda tipusú szilikonmell (mert szegény a kemény-érdes felületű betétet választotta, ahelyett hogy a síma átlátszó puha képlékenyt rakatta volna be, az teljesen természetes esésű és érintésűvé teszi a mellét)
3. Gigatetkó -fél vállán karján combján hasán végig
4. Piercing a csiklóban köldökben
5. Minden ujján egy gyűrű
6. Tűhegyes műköröm, (a normálissal semmi bajom)
7. Ha nincs dereka, hanem egyenes végig nézve hátulról
8. Ha olyan vastag a bokája, mint a térde
9. Ha a szeméremajkai egyáltalán nem látszanak ki, vagy szinte nincs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!