Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha szoptok, akkor utána mennyi ideig érzitek a sperma izét a szátokban?
Nem tudom, nem mértem még, de utána valóban lehet érezni egy darabig.
Én szoktam inni utána egy kis vizet, vagy valamit, ha van rá lehetőség.
Kiköpöm és iszok rá üdítőt, utána nem érzem már.
Az íze/szaga meg elég változatos, attól függ mit eszik.
Volt már émelyítően édes is.
Ha ennyire érdekel a téma meg is kostolhatod! :3
Párom is mindig elhúzza a fejét, amikor meg akarom vele kostoltatni.
Azt viszont elfelejtik, hogy a nők a saját nedvüket kapják be a pasi farkán... Kicsit szégyelhetnék magukat, hogy az megszokott, hogy a nő megteszi, miközbe a másik nem fintorog.
Egy ideje meg is mondtam: Nem veszem be, mert puncis a farkad. A poén, nem is köt bele a dologba xD
A kérdést nem "lányoknak" írtam volna.
25/N
Lehet, hogy én vagyok visszamaradott, de nekem eszembe nem jutna ilyen, hogy csókkal átadjam a végén... Ha végeztünk, és lenyeltem, vagy ritkább esetben kiköptem, utána megcsókolhat, az jólesik. De nem várom el, hogy a szájába vegye az egészet...
Ami meg a "puncis farok" szopását illeti, az kb. ugyanaz, mintha szex után ő még kinyal. Ha esetleg nem volt orgazmusom közben, és hiányzik nagyon a befejezés. De szerencsére ritkán van ilyenre szükség. :)
Iszok rája és nem érzen
Meg fogat szoktam mosni hogy ne legyen fsz szagú a szám
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!