Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erotikus beszélgetés idegenekkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus beszélgetés idegenekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már részetek erotikus beszélgetésben idegenekkel?

Ha igen, hol, hogyan jutottatok odáig?

Élveztétek-e?

Lett-e folytatása?

Kíváncsiság van bennem ezzel kapcsolatban, de attól tartok, hogy a mi van rajtad, de betenném tövig mondatok nem izgatnának fel.

L

2017. nov. 14. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Van egy nálam 18 évvel idősebb férfi akivel már legalább 2 éve beszélgetek. Néha erotikus dolgokról, néha minden másról. Nekem bejön és már szívesen találkoznék veld élőben is. :3

Ebnevelde.hu-n "találkoztam" vele es levelezni kezdtünk.

2017. nov. 14. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:

volt részem,de mindegyik hosszabb levelezés utàn történt,nem pedig rögtön az elso levélben hogy de betenném:)

volt akivel telefonszex is volt utána,volt akivel rendes szex:)

Ha olyan kedvedben,hangulatban vagy ,jó tud lenni

2017. nov. 14. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
itt ezen az oldalon volt már több alkalommal is! nekem nagyon bejött, de élőben nem találkoztam senkivel.
2017. nov. 14. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de nem minden esetben lett folytatása. Ha megoldható volt, megoldottuk. Nem az első üzenetben jó, mert akkor nem ismerem a nőt. Az az igazi, amikor már kezd kialakulni egy kép, hogy mit szeret, mit nem, majd olyan dolgokat írni, ami felkelti a vágyát!
2017. nov. 14. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Rengetegszer, itt az oldalon is, chat oldalakon is, jó tud lenni, ha olyan hangulatban vagyok.
2017. nov. 14. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legtobb embert izgatja. Mint pl az is, hogy milyen a szex egy helyes idegennel.:))

Az mar egyeni kerdes, hogy en ennek ellenere igyekszem konszolidalt lenni.:DD

2017. nov. 14. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Rendszeresen :D én nagyon szeretem, lehet fantáziálninyugodtan.
2017. nov. 14. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

volt, mondjuk nem gyakran

irányított maszti több volt

tapasztalatokról, vagy épp érdeklődésről jobb szeretek beszélgetni

F

2017. nov. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!