Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elélvezek én valaha?
Teljesen kétségbe vagyok esve, egyszerűen képtelen vagyok az orgazmusra pedig nagyon élvezem a szexet de sosem jutok el a csúcsra, még órák múlva sem! Előbb fáradok el
Mit tegyek???
26L
Már mindent próbáltunk, ujjazást, nyalást, dugás + vibrit, stb mindent!!! És semmi!!!
Nem kérek privit
Csikló orgazmusod sincs?
Hüvelyen keresztül csak nagyon kevés nő tud elélvezni
Csikló sem és nem, magamnak sem (a kérdésekre válaszolva)
Lehet hogy nimfomán lenném?
A nimfomán jelentése szexmániás. Illetve olyasmi :D
Amiről te beszélsz, inkább aszexualitás. De nyugi nem vagy az mert élvezed a szexet. Meg kéne találni az okát annak hogy miért nem tudsz elmenni...
Ez se nem nimfomania se nem aszexualitas, hanem anorgazmia.
Legutóbb egy olyan tanulmányt lattam amely szerint 10% körül van azon (szexuálisan aktív korban levő) nők aránya akik életükben sosem élveztek el. Ennek számos oka lehet, anatomiai, idegi, hormonalis, , pszichés, stb. További 5%-nak nagyon ritkán es nagyon nehezen sikerül.
Ha balszerencséd van akkor te is ebbe a 10%-ba tartozol.
De nem érdemes feladni a reményt. Ismerek eseteket amikor nôk több év után találtak rá az orgazmusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!